Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Palautin muutamia viikkoja sitten Reimatecin haalarin tehtaalle, koska tuliterä haalari päästi vedet polvista sisään. Samalla palautin myöskin uudet tec-rukkaset, koska lapsen sormet olivat niissä kastuneet märiksi.Parin viikon kuluttua haalari palautettiin ja olivat löytäneet ohuen pistojäljen toisesta polvesta ja tämä oli nyt teipattu. Lapsen molemmat polvet olivat aiemmin kastuneet mutta ilmeisesti samaa vikaa ei löydetty toisesta polvesta. Syntynyt pistojälki ei missään tapauksessa ollut itse aiheutettu.Lähettämäni rukkaset eivät tulleet takaisin ja niistä ei myöskään ollut lyhyessä palautekirjeessä mitään mainintaa. Eli taas soittamaan ruuhkaiseen reklamaationumeroon. Lopulta saimme hanskat, uudet tosin. Mutta ei selitystä, oliko vanhoissa ollut vikaa. Hanskat olivat myös eriväriset kuin palauttamani. Lisäksi tämänkin pienen paketin sai postista saakka hakea. Hyvityksenä kaikesta tästä rumbasta avainauha kaulaan.Eniten suututtaa välinpitämättömyys ja huolimattomuus. Kalliin tuotteen ostaneena asiakkaani olisin halunnut kunnollisen vianmäärityksen ja edes jonkinlaiset pahoittelut. Jatkossa en osat enää koskaa lapsilleni mitään Reiman tuotteita. Eivät todellakaan ole hintansa väärtejä!

Kommentit (6)

Lisään vielä, että Reiman laatu on muutenkin heikentynyt muutamassa vuodessa. Keväällä ostettu Tec-välikausipuku rispaantui melkein heti käytössä lahkeista ja polvista. Sen sijaan viitisen vuotta sitten ostetussa tecissä en ole samoja vikoja havainnut. On tosin ollut pienemmällä lapsella käytössä ja vähemmällä kulutuksella.Ap

Vedet tuli läpi polvista. Tuli uusi haalari (reimatec+), hanskat ja pipo. Samassa tuli selitys mikä vanhassa haalarissa oli. Toi reimatec+ oli todella kestävä käytössä. Olen samaa mieltä siitä, että reimantecin laatu mennyt huononpaan, mutta toi +-malli on kyllä hyvä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

uudet Reimatecin topparukkaset, mutta se vuotaa yläsaumasta eli sormenpäät kastuu.Uskaltaakohan niitä nyt sitten lähettää takaisin, jos lähettävät eri väriset. Kurjaa jos poikani saa mustien tilalle pinkit :)Reima: reklamaatio tulossa!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat