Vierailija

katso is

Kommentit (6)

Helsingin poliisi etsii pikkupojan siepannutta miestä

Julkaistu: 17:21Helsingin poliisi etsii keski-ikäistä miestä, joka tiistaina iltapäivällä kello puoli neljän aikoihin retuutti kädestä seitsemänvuotiaan pikkupojan asuntoonsa Herttoniemenrannassa. Poliisi tutkii tapausta vapaudenriistona ja pahoinpitelynä.

Tuntematon mies kuljetti itkuista poikaa kädestä kiinni pitäen Killingholmankujalta Laivalahdenkaarta pitkin Petter Wetterin tielle ja Herttoniemenrannan ala-asteelle saakka.Mies vei pojan asuntoonsa mutta päästi hänet jonkin ajan kuluttua vapaaksi ja vei ulos. Hetken harhailtuaan poika pyysi ohikulkijalta apua päästäkseen takaisin Tuorinniemenpuistoon.

Poliisi etsii 40¿50-vuotiasta, pitkää, normaalivartaloista tummaa miestä, jolla on lyhyet hiukset, tummat vaatteet ja käheä ääni. Pojalla oli tumma toppatakki ja päässään musta pipo, jossa on harmaat raidat. Pojalla oli selässään reppu, jossa on oranssinpunaiset liekit.Poliisi pyytää erityisesti vastaan tullutta pariskuntaa ja pojan myöhemmin puistoon opastanutta miestä ottamaan yhteyttä virka-aikana numeroihin (09) 189 5329 ja (09) 189 5387 tai muulloin (09) 189 4002.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat