Seuraa 

maito ei enään mene alas meidän reilu 6kk olevalle pojalle, yhtä tappelemista on ollut. enkä voi sitä väkisin sille antaa, ollaan koitettu eri mukeista ja pulloista lämmitettynä ja ilman. ei vaan kertakaikkiaan mene alas.. onko jollain kokemusta.. huolestuttaa vaan maidon ja kalkin ym vitamiinit ym mitä pitäise enemmän saada kuin mitä nyt saa..

Kommentit (2)

Eikä loppua näy!! ;) Välillä maitoa menee paremmin, välillä taas nippanappa tappelemalla se suositeltu määrä!!Mä sitten tosiaan annan pojalle niitä jogurtteja, iltavellin (juo sen mielellään), teen korvikkeesta puuroa jne jotta edes jotenkuten nuo suositukset täyttyvät!!Mä stressasin asiasta aikani, mutta ku ei sitä maitoa väkisinkään alas saa, niin minkäs teet... Neuvolassa kuitenkin vakuuttavat, että nuo jogurtit, vellit ja sun muut ihan ok!!M ja Lucas 8kk

joten nostanpa tätä...

Neuvolassa sanottiin,että n.5dl vuorokaudessa riittää ja siihen lasketaa kaikki maito,vellit,puuro-maidot ja vauva-jugurtit. Välillä neidille ei mene kuin n.4dl ja kalkin saanti minuakin huolettaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat