Seuraa 

Tiedän, että vauvauintipiireissä suositellaan, että yleisellä uintiajalla uimahalliin voisi viedä 1- vuotiaan.

Tietääkö kukaan, onko neuvolan/lääkäreiden mielipide sama?

Varsinkin uusissa(uusituissa) halleissa veden laatu on usein koko ajan " vauvauintikelpoista" . Vedenlaatuahan tutkitaan aina määräajoin ja siitä mitataan bakteerien määrä.Olen miettinyt, halutaanko suositusikä pitää korkealla, että vauvauinteihin riittäisi paljon porukkaa?!Kommentit (2)

Allaolevassa ketjussa oli aiheesta puhetta. Toistan tässä vielä, että olen ollut uinninvalvojana 6-7 vuotta ja ensimmäistä kertaa kuulin vasta tällä palstalla puhuttavan ikäsuosituksista. Se ei tietenkään todista mitään (joku voisi väittää että näin saadaan halliin asiakkaita :)), mutta koko urani aikana ei meidän hallissa tullut vastaan ainuttakaan tapausta, jossa korvatulehdus tms. olisi tarttunut altaan vedestä. Muistan kyllä että joskus 80-luvun lopussa tai 90-luvun alussa olisi jossain pääkaupunkiseudun (?) hallissa käynyt niin, että lastenaltaan vesi aiheutti korvatulehduksia -tästäkään en osaa sanoa sen enempää (lehtileike oli joskus meidän valvojien kopin seinällä).Nykyään nuo vedenpuhdistusjärjestelmät ja -menetelmät ovat kehittyneet hurjasti ja vedenlaatua seurataan tarkasti. Analyysien tulokset ovat julkisesti nähtävillä.Ja sitten ihan henk.koht. mielipiteenä -vedenlaatu olisi parempikin, jos me kaikki aikuiset viitsisimme peseytyä kunnolla ennen altaaseen menoa.http://www.vauva-lehti.fi/keskustele/tm.asp?m=8454325&t=8450782&appid=&p...KL.

mistään suosituksista, eikös nuo vauvauinnitki ala jo alle 6kk iässä?meillä kävi vauva ekan kerran kylpylässä 5 kk iässä, sitten oli kesätauko ja nyt ollaan käyty syksyn mittaan parin viikon välein kylpylässä ja vauva 9kk.yleensä mennään ekojen päiväunien jälkeen, eli iltapaivällä, ja mukana turvakaukalo johon laitan vauvan kun peseydyn/puen itse jne. kun oppii kunnolla istumaan ja seisomaan, ei kaukaloa enää tarvi.altaassa ollaan vajaa tunti ja saunassa käydään lämmittelemässä, ja vauva on varsinainen vesipeto. mitään sairauksia tai muuta ei olla havaittu uimisesta tulleen, vaikka vahingossa on vettä hörpännytkin, ja yöunet on taattu uimareissun jälkeen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat