Seuraa 

Keväällä kun valmistun niin rupeamme molemmat tekemään vuorotyötä ja tarvitsemme myös yöhoitoa tarjoavaa hoitopaikkaa, onko kokemuksia turun seudusta?

itseäni arveluttaa viedä lapsi sellaiseen mutta tiedän että jos töihin aion mennä niin muuta vaihtoehtoa ei ole..

Ovatko päiväkodit yksityisiä vai kaupungin paikkoja? Mitä yksityinen maksaa?

Arveluttaa myös miten lapsi suhtautuu hoitopaikan vaihtoon, nyt hän on ollut reilu vuoden perhepäivähoitajalla, jossa hoitoaika sijoittuu 6,30-17 väliin. Kesällä kun tarvitsemme uuden hoitopaikan poika tulee olemaan 2v8kk ja pelkään että poika ei sopeudu sinne..

Auttakaa!! Ahdistaa jo ajatus hoitopaikan vaihdosta... :(

Kommentit (2)

noihin muihin kysymyksiin en osaa vastata kuten hintoihin ym. Mutta tosiaan ainakin nuo kaksi kaupungin pk:ta Turussa on. Kaskenkadusta olen kuullut tosi paljon hyvä, kun ystäväni oli siellä harjoittelussa aikanaan ja myös erään tuttavani lapsi on ollut siellä hoidossa. On kuulema aivan ihanat hoitajat ja tilatkin on tosi kivat! Ja kyllä lapsi tottuu yleensä yllätäävän hyvin niihin mutoksiinkin. Ja toisaalta voi olla että ehdt jopa olla enmmän lapsesi kanssa hänen hereilläoloaikanaan kuin ennen. Tsemppiä! :) Niin ja paikkaa kannattaa kyllä hakea ajoissa, koska vuorohoitoa tarjoaviin päiväkoteihin on yleensä kova tunku!

turussa ainakin 2 kaupungin päiväkotia, jotka avoinna 24h. Toinen on kaskenkadulla keskustassa ja toinen varissuolla hintsankujalla. Kaskenkadulle on paljon tunkua ja he ottavat ensisijaisesti länsi-turusta, kun taas varssuolla on enemmän tilaa ja he ottavat ensisijaisesti itä-turusta. Kokemusta ei ole itsellä, mutta nuo paikat tiedän. Katso lisää turku.fi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat