Vierailija

.

Sivut

Kommentit (21)

Parikymppisten suomalaistyttöjen loma Kyproksella sai ikävän lopun, kun toinen heistä raiskattiin väkivaltaisesti viime sunnuntain vastaisena yönä. Rikos tapahtui Famagustassa lähellä Xylofagouta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyttö käveli aamupäivällä kadulla (keskustassa, ei syrjäseudulla) poikaystävänsä kanssa ja hänet siepattiin pakettiautoon. Auto ajettiin syrjäiseen paikkaan ja neljä paikallista miestä raiskasi hänet.

voisin sanoa Suomen olevan vähintään yhtä vaarallinen kuin minkä muun maan tahansa raiskauksien suhteen. Jopa päinvastoin, sillä suurimman osan raiskauksista tekee tuttu.Totta kuitenkin on, että monessa miesvaltaisessa kulttuurissa suomalaisnaisen käytös tulkitaan niin, että tämä on prostituoitu.

Ja varmasti ruotsalainen on raiskattu espanjassa ja ranskalainen italiassa ja englantilainen ugandassa ja irlantilainen norjassa, meksikolainen thaimaassa ja suomalainen suomessa. Semmosta sattuu, kun poistuu kotoaan. Vai pitäiskö ap:n mielestä ulkoministeriön järjestää välittömästi kaikkien 15-30-vuotiaiden suomalaisnaisten evakuointilennot kaikkialta maailmasta takaisin kotiin?

Lainaus:

Saivat mitä tilasivat
Sähän sen tiedät!! Mistäs tiedät mitä ne on tilannu!! Ne tytöt on ainoita jotka ylipäätänsä edes tietää sen koko tapahtuman, eikä lehdistö ja tällaiset surkimukset niinkuin sinä!!

Mutta, ainakin lehtitietojen mukaan raiskaajat eivät olleet kyproslaisia vaan jostain arabimaasta (en muista tarkalleen mistä). Joten raiskaus ei sinänsä ole myöskään kyproslaisten syytä.

Ja raiskauksen uhriksi voi käsittääkseni joutua ihan yhtä hyvin vaikka Tukholmassa tai vaikka omassa kotikaupungissaan...Jos lapsiperheet eivät voi lomailla samassa paikassa jossa on joku raiskattu, niin mihin ne kaikki lapsiperheet maailmasta lähetetään lomalle, kuuhunko? Siellä ei tiettävästi ole raiskattu ketään...

tytöille ja naisille, jotka eivät tiedä miten pitäisi käyttäytyä. Moni ulkomaalainen käsittää tytön eleet väärin ja kuvittelee, että tyttö on nyt suostunut seksiin. Lisäksi tuolla ollaan usein humalassa ja seuraukset on sitten mitä ovat. Pitäisi yrittää pitää järki mukana.

samoin kyllähän täällä Suomessakin on tänä kesänä raiskauksia sattunut, niinkuin on lehdistä saatu lukea, mutta mitä sitä lähtee joka jätkän mukaan..

väitti että häne oli raiskattu Turkissa peräti 6 eri kertaa ja lopussa poliisi jolle hän meni raiskausilmoitusta tekemään oli raiskannut hänet..

Tämä samanen henkilö oli käynyt useasti tapahtuneen jälkeenkin Turkissa lomailemassa. Tämä on ihan tosi juttu!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat