Vierailija

Tiedän, että tämä on tosi itsekästä vaatia tiettyjä lahjoja. Inhottaa vain, kun meillä on lapsille kamalasti leluja. Sitten aina jouluna (ja synttäreinä) niitä tulee lisää. Usein semmoista romua.

Toinen on se, että ostetaan lapselle vaatteita. Usein ne ovat joko pieniä tai sitten niin suuria, että odottavat kaapissa vuoden ennen ku voidaan ottaa käyttöön. Kun ei voida kysyä yhtä kokonumeroa.

Olen kiitollinen, että meidän lasta muistetaan, mutta harmittaa, kun monen rahat menee hukkaan, kun ostetaan turhia lahjoja.

Kommentit (9)

Tai ainakin jos lahjat on jotain romua joka hajoaa alta aikayksikön. Ennemmin toivoisin jotain puuhakirjoja, kyniä, muovailuvahaa tms. kuin tota krääsää.

ei koskaan kysy, mitä tarvitaan. Tuputtaa vaan kaikenlaista rompetta, jolla ei tehdä mitään, tai käytetään just kerran ihan kokeeks tai hänen mieliksi vaan. Tämä pätee myös muissa, kun joulu -tai synttärilahjoissa. Hokee vaan, että antaessaan saa. Luontoakin ajattelevana ja kulutustottumuksia miettivänä en voi moista ymmärtää. Miksi siis hankkii lahjaksi sellaista, millä ei oikeasti ole tarvetta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


No ei ärsytä! Minusta se on lahjan antajan päätös mitä ostaa ja kenelle. Nykyään vaan ihan liikaa kysellään ja suorastaan vaaditaan jotain tiettyjä lahjoja.

kun yleensä kuitenkin on toivomuksia, eikä vanhemmat yksin niitä kaikkia oikein voi täyttää. Eikä tietenkään kaikkia pidäkään saada, mutta pointtina nyt se että tulisi ainakin mieleistä tavaraa lahjaksi eikä just semmosta ylimääräistä krääsää..

Olen monille sanonut, että meidän pojat ei tarvitse välttämättä mitään.Kamalaa katoa lahjoja aukovaa lasta, joka ei enää kiinnostu lopuista paketeista, koska niitä on niin paljon.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat