Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (19)

vaikka sen keskeyttäisikin, niin lapsen joutuu kumminkin synnyttämään? Eli ei siitä kuitenkaan enää pääse sormia napsauttamalla eroon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ottaa selvää ennenku oot hankkinu itteäs raskaaksi, kyllä jokainen tietää miten se tapahtuu ja jos se abortti on pakko tehä ni eikö voi ajoissa hoitaa, ennenku alkiosta kehittyy sikiö...

12 viikon jälkeen vaaditaan vain TEO:n lupa keskeytykseen, jonka käytännössä kaikki saavat. Lisäksi raskaus ei pääty kohdun kaavintaan vaan sikiö täytyy synnyttää alakautta.

Synnytys saatetaan kyllä käynnistää ennen aikojaan, jos esim. äidin terveys sitä vaatii, mutta abortti se ei ole ja lapsi yritetään kyllä pelastaa.

Sen jälkeen sitä ei voi saada sillä perusteella, että äidillä ei ole varaa pitää lasta. Silloin vaihtoehtona on antaa lapsi adoptioon.

Syynä oli se, että raskaus havaittiin vasta niin myöhään. Lisäksi tää äiti oli syönyt sellaisia lääkkeitä, joka aiheuttaa todennäk. sikiölle vakavia vammoja.

Sosiaaliturva on sen verran hyvä. Ehkä ei ole varaa asua hienossa talossa ja ajaa hienolla autolla tai shoppailla kalliita vaatteita mutta rahaa saa sen verran ettei nälkään kuole.

Ja jos ne pienet summat rahaa käyttää fiksusti, niistä riittää vaikka mihin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat