Vierailija

Eihän sen pitäisi edes olla näin... Esikoisen kohdalla ei ottanut asiaa kovin hyvin, koska en ollut kertonut HETI raskaustestin jälkeen... Tässä välissä ollut neljä keskenmenoa, joista muutamasta olen kertonut hänelle. Nyt viikkoja 14 ja ollaan pidetty todella matalaa profiilia.. Tiedän, että on typerä ajatella toisen ihmisen, hmmm... ajattelematonta reaktiota, mutta silti harmittaa ja jännittää.

Kommentit (8)

Mutta siis, jos on sinkku ja lapseton, eikä ole parisuhteessa ja kärsi lapsettomuudesta niin on aika hassu jos suuttuu/pahoittaa mielensä toisen raskaudesta.Ehkä sitä harmitti viimeksi se kun salasit asian niin pitkään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisäksi myös on todellakin " mustasukkainen" lapsestani, kun ns. tyttöjen yhteinen aika todella vähissä. Itseäni se ei harmita, koska kyllä lapsi ja perhe on tärkeysjärjestyksessä ehdoton nro 1. Toki ystäviäkin pitää huomioida ja muistaa. Mutta jos ei ole samassa tilanteessa niin nähtävästäi on hankala ymmärtää miten väsyttävää ja aikaavievää (mutta ihanaa) pienen lapsen äitinä on.ap

Kaveri on oottanu kovasti, että päästään taas bilettämään ym. kahdestaan ilman vauvaani, joka on nyt kohta vuoden. Ja kivahan se ois välillä käydä tuulettumassa, mutta ei kuitenkaan ykkösasia elämässäni. Nyt sitten plussasin vasta ja toinen lapsi olisi tulossa. Ite oon mielettömän onnellinen, mutta pelottaa miten meidän ystävyydelle käy, kun alkoholit ja biletykset on pois laskuista taas pitkäksi aikaa :( ja tietty kahdenkeskinen aika. Ite en edes viihdy baareissa selvinpäin/raskaana, muuten kyllä kaverini seurassa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat