Seuraa 

nestettä suuhun, mikä aiheuttaisi yöheräilyt jo vuoden ikäisellä lapsella?

Kommentit (4)

Serkkuni vuosikas lapsi nukkuu yöt levottomasti (koko ikänsä), syö nykyisin jopa neljä kertaa yössä, yhteensä 1½ pullollista maitoa. Päivällä syö hyvin. Serkkuni ei ole puhunut pulautteluista. En ole halunnut hänen ongelmaansa kovin puuttua, nyt vain tuli tuo GER mieleen. Ts. kun hoidin häntä taannoin, röyhtäili vielä syönnin jälkeen kerran pari sylissä pitäessäni...seurasin varmaan liiankin tarkkaan mahdollisia oireita, kun oli mahdollisuus...Minkälaiset oireet lapsellasi oli?

Meidän vauva ei juurikaan pulauttele ts. normaalivauvoihin verrattuna vähän. Hänellä on kuitenkin diagnisoitu ph-mittauksella GER ja ennen sopivaa lääkitystä oireile voimakkaasti juuri siten, että hapanta nousi suuhun (myös yskää, korinaa tästä johtuen). Hän oireilee myös suolistolla, mutta takana on ruoka-aineallergioita myös. Mutta kyllä nuo ylävatsan oireet pelkästään ovat varmasti ihan mahdollisia ja se ettei ehkä muita mahd. oireita tunnistakkaan GER:stä johtuviksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän kuopus, nyt 1v7kk, itki ja heräili öisin ja GER osoittautui syyksi. Lääkitys auttoi jonkin verran ja nyt vihdoinkin näyttäisi siltä, että ikäkin alkaa tuoda avun..Itselläni löytyi GER viime viikolla, 36 vuotiaana! Minulla ei ole muita oireita kuin kurkun pitkittynyt käheys; ihmettelin miksi alkusyksyn flunssa voi pitää äänen käheänä näin kauan mutta nyt selvisi, että minullakin on GER..T: Hemppu

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat