Seuraa 

Mihin mennä 2,5v:n kanssa Hkissä? Meinasin ostaa joululahjaksi isovanhemmille liput taaperon kanssa johonkin kivaan tapahtumaan, mutta netistä ei taas tänään tunnu löytyvän mitään...~Murmutti

Kommentit (9)

Me olimme katsomassa Satu Sopasta ja Tuttiorkesteria viime viikonloppuna Sellosalissa, ja jos en muista väärin, näin jossain ilmoituksen, että Vuosaaren Vuotalossa(?) olisi ensi viikonloppuna konsertti. Muutenkin näissä kaupunkien kulttuuritaloissa (eli edellä mainittujen lisäksi esim Malmitalo, Kanneltalo, Tapiolan Kulttuurikeskus) tuntuu olevan paljon lastenkonsertteja, eli niiden ilmoittelua kannattaa seurata.

...tietääkö joku onko pk-seudulla joulukuussa jotain lastenkonsertteja? Fröbelin palikat ja Huvitutti tyyppisiä. Tai keikkaaleeko tuo Huvitutti porukka kokoajan? Eipä ole mitään konsertti-ilmoituksia sattunut silmään. Kokeilin googlatakin huonolla menestyksellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On todella hyvä - suositusikä juuri alkaen 2,5-vuotiaasta. Etenkin toki, jos olette Tiitiäistä yhtään lukeneet... Isovanhemmillekin Tiitiäinen takuulla tuttu! Oma äitini oli ainakin ihastunut esitykseen ja lapset tietty myös!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat