Seuraa 

Seuraa hassu kysymys, jota mietin aina purjoa käsitellessäni: Käytättekö purjosta sekä vihreät " lehdet" että valkoisen " varren" , vaiko vain jomman kumman pään?



Kiitos etukäteen avusta!

t. Ompunäiti

Kommentit (4)

mutta sen voi käyttää kokonaan=)



Tiesithän, että purjo on syytä halkaista pituussuunnassa ja huuhdella hyvin lehtien alta kaikki mahdolliset mullat pois.

Itse olen toiminut juuri niin kuin Spaghetti, eli käyttänyt lähinnä sen valkoisen pään ja vähän vihreää. Tästä lähin taidan kuitenkin saksia ruokaan koko purjon. Kiitos avusta Lintu75 ja Spaghetti!



t. Onpunäiti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ne ylimmat vihreat osat pois. Joskus jo kaupassa myytavista on leikattu ne ylimaaraiset vihreat pois. Syyta en kyllakaan tieda, kai se on kaikki ihan syotavaa ainesta?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat