Vierailija

on todella mautonta! minusta on hirveän näköistä vaikka rinnoista näkyy vain pieni osa saati sitten puolet!Ja joo olen hyvännäköinen en mikään vitsi niinkuin tuo Sari. Säälittää tytön olemus, muuten vaikuttaa kivalta ihmiseltä!

Kommentit (21)

Olin kerran yhdessä tärkeässä palaverissa jossa eräs työkaveri oli laittanut rintansa " framille" ja kyllä meni naisen uskottavuus mun silmissä.Kovin usein ei tuollaiseen vilauttamiseen kyllä onneksi törmää asiallisissa aikuisten paikoissa. Voihan olla että tuo on nuorten mielestä ok kun reviiri on, koti, siwa ja lähibaari.Ja Sari on mukava tyttö, kyllä! Harmittaa vain kun ei luota ITSEENSÄ ja pitää tuollaista ulkomuotoa.apSisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja kyylä itse laittaisin tissini " esille" jos ne vielä takaisin saisin. Samanlaiset oli ennen neljää lasta, eikä enää koskaan tule takaisin..

Soho Sex...löytyy linja-autoaseman kupeesta *mainostaa*

Oon siellä joskus käynykkin ja pirpana istu tiskin takana:)Oli muuten tosi reilu myyjä. Huomasi itse, että syntärilahjaksi ostamani tuote oli viallinen (pieni naarmu kyljessä) ja ei myynyt sitä mulle, vaikka oli viimeinen kappale:)

Siis ku luuli ettei pimeessä huoneessa kamerat pysty kuvaamaan =) ja rasvas itteensä antaumuksella pelkät alkkarit jalassa. Kyllä ne on kuulkaa ihan tavalliset tissit. Ei mitenkää isot, eikä muutenkaa ihmeelliset. Liiveillä ja vaatteilla saa ihmeitä aikaan!

Tuskin se sari sillä mihinkän pyrkii, se on vaan sen tyyli. Ei mua ainakaan haittaa. itse en uskaltais kun en tykkää tuijotuksesta jota tuollainen pukeutuminen varmaan saa aikaan. Miehet kattoo kieli pitkällä ja naiset pahasti.

joitakin viehättää (aikuisviihteen suurkuluttajia) niin fine!

Sanoihan tyttö itsekin että näyttä samalta kuin pornoleffassa. Really?

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat