Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

En ole koskaan aiemmin ajatellut että onko menkkojen yhteydessä/ennen menkkoja ollut pientä vihlontaa vatsassa vai voisiko tämä tarkoittaa plussaa. Muutamana päivänä on ajoittain tullut vihlaisuja ihan oikeasti vaikka välillä luulenkin että vain kuvittelen. En uskalla ajatella asiaa jottei turha toive heräisi ja sitten tulisi pettymyksiä...Onko siis kokemuksia, onko vihlonta normaalia ennen menkkoja vai onko se päänsääntöisesti vain oire raskaudesta?KP 30/28-34

Kommentit (1)

Mulla tuollainen vihlonta enteilee valitettavasti aina menkkoja. Kierto on yleensä n.23-28 päivää ja vihlonta saattaa alkaa jo kp 18. Niitä tulee satunnaisesti,eikä edes joka päivä.Joskus saattavat olla kovia " kouraisuja" (niin että tekee kiljahtaa :)ja toisinaan vain munasarjoista vihloo. Pari päivää ennen menkkoja tuo vihlonta yleensä loppuu ja siitä tiedänkin, että tätsy on tulossa. Joskus noita vihlaisuja on enemmän, joskus vähemmän.

Varmaan tämäkin on yksilöllistä. Jotkuthan ovat kirjoitelleet palstalle, että kipuilut ennen oletettuja menkkoja onkin merkanneet raskautta. Tällöin joillain on ollut menkkamaista jomotusta tai " repäisykipuja" , jotka kai tuntuvat lähinnä ylösnoustessa ja nopeissa liikkeissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat