Vierailija

Sehän ei kerro mitään siitä onko hoitopaikka hyvä vai ei. Lapsihan saattaa esim viihtyä hoidossa jossa ei komenneta vaan saa riehua vapaasti joka taas on huonoa hoitoa ja olla viihtymättä jos komennetaan joka on hyvää hoitoa.

Kommentit (5)

jos ohjataan oikein, lapsi viihtyy. Jos komennetaan turhasta ja väärällä tavalla, se ei tee hoitopaikasta hyvää, mutta näkyy lapsessa.

Hyvään hoitoon tarvitaan paljon muutakin kuin komentelua.

Ap:n logiikan mukaan lapsen viihtymättömyys hoidossa kertoo siitä, että hoito on korkealaatuista? Hih.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lapsesta kivoin hoitaja koko päiväkodissa on juuri se joka on itse sanonut olevansa tiukempi kuin muut ryhmän hoitajat ja ottavansakin sen vuoksi aika ajoin aika kovastikin yhteen lapseni kanssa.ehdottomasti toinen lapsen lempihoitaja on hoitaja joka on tällä hetkellä se ryhmän tiukin hoitaja ja keskustelee lapsien kanssa monesti miksi jotain saa/ei saa tehdä ja miksi pitää totella yms. ja on muutenkin selvästi tiukempi kuin muut ryhmän hoitajat :)onpa poika jopa joskus sanonut, että he kiusasivat yhtä hoitajaa kun se oli tyhmä. hetken asiasta kyseltyäni huomasin tuon " tyhmän" hoitajan olevan se joka on ryhmästä lepsuin hoitaja ;)joskus näinkin päin ja olen asiaan ERITTÄIN tyytyväinen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat