Vierailija

Kommentit (8)

Joulukoristeita, pyyhekumeja, tiimarista kivoja pieniä koriste-esineitä (esim. jalkapalloon liittyviä), karkkeja, ja jouluaatoksi paperi, jossa lukee etsintäohje isommalle paketille (esim. mene etsimään saunan lauteiden alta. t. joulupukki). Se on sitten ollut joku dvd-elokuva, pleikkapeli ja kerran oli kamerakännykkä (sitä oli toivottu tooosi pitkään)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jouluaattona on sitten yhteiseksi DVD-elokuva..jaksavat odottaa iltaa :)

Tänään oli esim. sellainen piparmintttu keppi.. Meneehän siihen paljon rahaa, kun ajattelee et saa suklaakalenterin alle eurolla. Mutta lapsille se on ihana, meillä aina odotetaan, että tulee " tonttu-kalenteri" seinälle. Tontuthan ne yllätykset tuo :)

pieniä eläinhahmoja, dinosauruksia, jokaisena adventtina kynttilä (saa itse sytyttää) ja joulukuusen koristeita. En tiedä, miten tykkää, poika on miltei 4 v.

Tänään tuli kalenterikynttilä (se, jota poltetaan joka päivä).

Muuta kalenterissa on:

-sukkia/sukkahousut

-tarroja

-legoyllätys jaettuna pienenpiin osiin (tytölle pieni keijukaislinna ja pojalle ambulanssi)

-palapeli kahdessa osassa

-pikkuautoja

-hiuslenkkejä ja -pinnejä

-hammasharjat

-shampoo

-pari kirjaa (Miina ja Manu)Kalenterille tuli hintaa n.50¿, mutta suurin osa tavaroista on sellaisia, jotka olisin kuitenkin ostanut. Meillä lapset tykkää saada noita sukkia ym. ihan yhtä paljon kuin leluja, enkä halua mitään ihan turhanpäiväistä hömppää sinne ostaakaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat