Vierailija

Lööpin mukaan näin

Kommentit (12)

tai vastaava, jota vallankahvassa oleva ukko huvikseen deittailee, menee siihen halpaan, että luulee miehen haluavan lösähtää niiden kanssa sohvalle loppuelämäkseen. Kai toive julkisuudesta ja makeasta elämästä on sitten niin suuri, että vähäkin järki kaikkoaa päästä. Voivoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

liehitteli ja romantisoi häntä kynttiläkylvyillä jne. ja kuinka Matti jätti hänet tylysti tekstiviestillä kuin teinipoika...Suski sanoo kertovansa nämä asiat vain, jotta hän voi sitten " jatkaa tavallisen naisen tavallista elämää" ...Hän ei kuulemma ole kostoretkellä, tämä on ainoa syy avautumiseen.Siis what? Miksi hän ei voisi jatkaa sitä tavallisen naisen tavallista elämää kertomatta koko Suomen kansalle ihmissuhteensa tapahtumia yksityiskohtaisesti? Siis luulisi, että juuri tämä jatkuva tilitys mediassa estää häntä mahdollisimman pian palaamasta takaisin tavalliseen elämäänsä. Ja vaikka - jos hänen kertomansa asiat pitävät paikkansa - on Matin käytöksessäkin ollut toivomisen varaa (ts. Susanna on todella tullut loukatuksi ja ehkä jopa vähän harhaanjohdetuksi) niin MITÄ SITTEN? Jengi saa siipeensä rakkaudessa. Ei tässä tarinassa nyt ole mitään, mitä kaikki ei olisi nähnyt tosielämässä ja lähipiirissään tuhat kertaa. Kertoisi Suski tapahtumista ystävillensä, äidillensä, vaikka psykiatrille,mutta miksi meille ulkopuoleisille? Siis mikä peruste on tuo, että hänen TÄYTYY kertoa asioista suomen kansalle, jotta pääsee takaisin tavalliseen elämäänsä. Miksi minun täytyy tietää yksityiskohtia hänen saunailloistaan Matin kanssa, jotta hän voi elää tavallisena ihmisenä? Siis mikä tämän naisen logiikka on?IL otsikoi mielestäni osuvasti nettisivuillaan: " Susan Kurosen jatkuva tilitys ahdistaa jo muitakin kuin Matti Vanhasta" ...

yeittää pelastaa kasvojaan tilittämällä lehtien palstalla. Ei vain oikein onnistu. Yhden tilityksen olisin ymmärtänyt, mutta että joka lehdessä.. hohhoi ! En kyllä sääli Mattiakaan, voisi hoitaa suhteensa tahdikkaammin.

Nyt epäilyttää, onko ihan tervekään.Ihan sairasta tuollainen vaino! Tuskin nyt Mattikaan ihan tuollaista ansaitsi, hieman liian myöhään tajusi tuollaisen harpyijan poistaa elämästään.Ja miten se onkin niin, että Susan itse on ilmeisesti ollut suhteessa itse täydellisyys? Matti on vastuussa kaikesta, mitä silloin tapahtui ja varmasti vielä kaikesta siitäkin, mitä Susalle vielä tapahtuu.Kun sillä olisi edes jotain raskaampia syytöksiä kuin pelkkä nettideittaaiminen ja kömpelö suhteen päättäminen!Huh, mikä eukko!eli eiköpähän Kurosen Susanna ole huomannut oivan tilaisuuden purkaa sydäntään ja tienata vähän siinä samalla extraa. Varmaan hyvät liksat lehdet maksaa. Ja seuraavaksi jäämmekin odottamaan Susannan ja Seiska-lehden yhteistä juttumatkaa Havaijille... ; )

Susaniakin kohtaan. Aatelkaa, vielä vähän aikaa sitten se oli (köyhä?) yksinhuoltaja... Sitten huomasi yhtäkkiä deittailevansa pääministeriä, tuosta vaan! Voin kuvitella että se on suunnitellut itselleen linnan pukua moneen kertaan. Ja jos sitten Matti menee hoitamaan eron törpösti ja just siihen tyyliin, että olit vaan pano, hasta la vista, helppo on kuvitella että iiiiisoisoiso pettymys ja nolotus purkautuu tällaiseen. Eihän se fiksua ole ja Susan oli todella typerä puhuessaan suhteesta jatkuvasti lehdistölle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat