Vierailija


Kotiin tunkeutunut tappoi perheenisän

1.12.2006 9:26Omakotitaloon tunkeutunut mies puukotti neljän lapsen isän kuoliaaksi ja haavoitti perheen äitiä perjantain vastaisena yönä Ulvilassa Porin kupeessa.Tapahtumat saivat alkunsa, kun tuntematon mies rikkoi kuusihenkisen perheen omakotitalon terassin oven lämpölasin ja tunkeutui asuntoon sisään. Hän puukotti makuuhuoneessa perheen isän kuoliaaksi ja haavoitti perheen äitiä, joka pääsi kuitenkin soittamaan hätäkeskukseen. Nainen sai puukoniskun rintaansa.Puukotuksen jälkeen tekijä poistui paikalta. Hän on 180-190 senttimetriä pitkä, tummiin vartalonmukaisiin vaatteisiin pukeutunut tanakka pyöreäkasvoinen mies. Hänen kasvonsa oli osittain peitetty.Perheen neljä alaikäistä lasta on toimitettu sosiaaliviranomaisten huostaan.STT

Sivut

Kommentit (29)

Huumehörhö tuli takaoven kautta yöllä sisään ja alkoi tyynesti kantaa tavaraa pihalle. Tappeluhan siitä tuli kun perhe heräsi. Murtautuja ei vissiin aluksi edes tajunnut että on tekemässä jotain " väärää" vaan jatkoi puuhiaan. En muista tarkalleen mitä vammoja kukin sai mutta se mies ei ollut perheen tuttavia, en ole lukenut uutisista vaan kuulin kaverilta.

Näkikö lapset vieraan? ettei vaan olisi ollut äiti, joka päätti puukottaa isän, ja sitten sohaisi vähän itseään " bodomin malliin" .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

10: muttei mahdotonta. Ei tarvi ajatella kun sitä metrossa kirveellä iskenyttä niin huomaa että silti se on mahdollista. Pahaa tapahtuu maailmassa niin paljon etteivät he voi toisiaan kaikki tuntea.

Joko miehellä oli rikollinen tausta, tai sitten naisen - mahdollisesti jätetty uusi onni - tai exä - halusi kostaa.En usko että ihan tuosta vaan varkaat ryntäävät makuuhuoneeseen ketään tappamaan.

Luulin että on tapahtunut auto-onnettomuus tms ja hän oli hakemassa apua. Ei ollenkaan, mies oli vaan tulossa asuntooni! Onneksi sain oven kiinni. Ja ei todellakaan ollut tuttu. Hulluja riittää, oikeasti.

Ehkä käytti huumeita yms. ja murtautui siksi taloon että tarvitsi rahaa huumeisiin. Isä luonnollisesti oli uhka tälle henkilölle ja piti puukottaa pois tieltä? Oli kuitenkin sen verran sekaisin ettei ehkä putsannutkaan koko taloa? En tiedä mutta amerikassa tehdään paljon sellaisia murtoja joissa ammutaan taikka puukotetaan yms. asukkaita jotka ovat kotona :(Tiedän kaksi tapausta joissa narkkari tunkeutui asuntoon jossa oli perhe! Omakotitaloja oli kummatkin ja tekohetkellä asunnoissa paloi valot! Onneksi kummassakin tapauksessa ky. tunkeutuja oli sen verran sekaisin että perheen isät saivat tunkeutujan kiinni ja poliisit saatiin paikalle nopeasti. Nämä tapahtumat ovat ihan eri tapauksia. Ja olihan muuten se yksikin tapaus jossa nuori rikollinen tunkeutui vanhemman pariskunnan taloon yöllä ja raiskasi naisen ja haavoitti miestä pahasti... Että kyllä niitä sekopäitä kuulkaa riittää!!!!!!!!!!!! Ei kaikki tule edes uutisiin.

ja perhe heräs oven rikkomiseen, mutta ei ehtinyt pidemmälle kun mies oli jo siinä. kyllä sitä ensin sikeestä unesta miettii, että mikä se oli ja sitten tappaja jo luukulla

kerro vähän lisää siitä, miksi kukaan ihminen murtautuisi toisen ihmisen kotiin, suunnistaisi pimeässä makuuhuoneeseen ja alkaisi listiä siellä nukkuvia?jos osaat selittää tämän, voin ehkä ymmärtää mitä ajat takaa. huomaa, etten vittuile enkä muutenkaan vähättele, mutta uskon että jopa murhaajilla on motiivinsa. se kirvestappaja metrossa näki pöpöjä ja oli varma että teki oikein heiluttaessaan astaloa.

humalainen sekopää kirveen kanssa ja uhkasi tappaa mun äidin. Äiti huusi meille lapsille, että menkää pakoon ja me haettiin naapurista apua ja soitettiin poliisi. Ei käynyt onneksi mitenkään, mutta mies ehti paeta ja mennä toiseen taloon, josta saatiin kiinni.

Eulee oven läpi (rikkoen oven) ja vanhemmat ei mene katsomaan ( tai ainakin tapettiin makkuhuoneeseen tuo isä)

Ja se mennyt varkaisin, vaan tappamaan.Onko kukaan naapureita nähnyt tuota ns. hiipparia. Vai käyttikö äiti hyväkseen tuota hiipparia tappamisessa. Siis väittikö vaan, että hiippari kävi siellä?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat