Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lenina t tai jotain semmoista. Niissä on muovinen vaippaliina ja sitten se ilman muovia oleva " side" eli suorakaiteen mallinen vaippa. Olisi varmaan paremmin maatuva kuin kertikset. Josko vaikka voisi kompostoida ;) Onkohan kestoille laskettu ympäristön kuormittavuus arvoja jos ottaa huomioon kankaan valmistamisesta, pesuaineista, sähköstä, yms. koostuvat asiat. Tämä ei todellakaan ole saivartelua tai riidan haastamista, aivan puhtaasti uteliaisuuttani kyselen. Kertikset kuormittaa luontoa paljon, mutta onko kestot pidemmän päälle yhtään ekologisempia? Ystävällisiä ja asiallisia vastauksia ja ajatuksia toivoen : ap

Kommentit (8)

Kaikki kulutushyödykkeet kuormittavat maapalloa, toiset vähemmän ja toiset enemmän. Jos todella ekologinen haluaa olla, perehtyy vauvojen vessahätäviestintään ja vaipattomuuteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin ja nimenomaan PIDEMMÄN PÄÄLLE ne onkin ekologisempia, koska materiaalia, kemikaalia, väriainetta yms. on mennyt vaipan tekoon vain kerran, mutta sitä käytetään jopa vuosia. Ihan niinkuin vaatekin, sä käytät sitä pari vuotta, mut jos joka päivä vetäisit päälle kertakäyttö farkut niin tottakai se kestävä on ekologisempi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat