Vierailija

Sivut

Kommentit (25)

Sillä lailla ap, että sinä päätät asian. Totta ihmeessä tenava karjuu niin kauan kun huomaa saavansa sillä lailla tahtonsa läpi. Yhtälailla säännöt on yötäkin varten eikä vaan päivällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän kaks vee huusi myös kolme kertaa viime yönä maitopulloa ja tänään tein päätöksen heittää pullot roskiin. Pojan kanssa yhdessä laitettiin ne sinne. Äsken meni päiväunille hieman vastustellen mutta nalle kainalossa nyt nukkuu. Saapa nähdä kuinka ensi yönä käy

pidät sen unikoulun ja kuuntelette pari yötä huutoa. Te olette pomoja. Ja niille, jotka ihmettelee, että miksi ei voi antaa 1,5 -vuotiaalle vielä yömaitoa tai jopa velliä, niin kysykääpä vaikka hammaslääkäriltä, että mitä yömaito/velli tekee hampaille, jos ette mitään muita syitä keksi.Pari valvottua yötä on pieni hinta siitä, että pääsette moisesta hölmöilystä eroon.

Miksi sen ja sen ikäinen ei saisi tehdä sitä ja tätä? Meidän viisivuotias jätti ihan itse pullon pois viime viikolla. Lasta ei saa huudattaa jne...

Tuon ikäinen lapsi ei tarvitse yöllä ruokaa!!!! Piste!!!!!

Kyllä se parissa viikossa tottuu uuteen systeemiin ja alkaa juoda maitonsa päiväsaikaan kun ette vaan yöllä anna mitään, paitsi ekoina öinä vähän ehkä vettä jos oikeasti on kova jano.

Ei lapsi siihen olisi tottunut ellet olisi totuttanut.Lapsi ei enää tarvitse juomaa öisin, joten lopetat nyt antamisen. TUskin jaksaa montaa yötä huutaa kun huomaa ettei tehoa.

Rakkaus ja kasvatus on rajojen asettamista, huutamisen ei pitäisi vaikuttaa päätöksiisi.

Hampaatkin reikiintyvät yöllisistä maitopullollisista.

Jokaisella lapsella on yksilölliset tarpeet. Toinen kaipaa tuttia, toinen tuhtia iltapalaa, toinen vellipulloa yöllä. Eikös niille pienille nyt voisi antaa sen mitä vailla ovat? Lasten huudattamista en voi hyväksyä, aivan kuin joku totesikin, se saattaa olla todella traumatisoivaa.

Pojalla oli tapana syödä ekan kerran aina kello 3. Päätin, että imetän vasta neljältä. Syönti siirtyi muutamassa yössä neljään, sitten lykkäsin imetystä viiteen jne. Lopulta poika söi vasta seitsemän, kahdeksan maissa kun heräsi. Huudattaa ei tarvinnut juuri ollenkaan.

Vierailija:

Lainaus:


Miksi sen ja sen ikäinen ei saisi tehdä sitä ja tätä? Meidän viisivuotias jätti ihan itse pullon pois viime viikolla.
Ei kai ne lapset mitään koneita ole! Kyllä se uni kohta pitenee. Antaisin ehkä velliä, on täyttävämpää, eli ehkä selviäisi yhdellä pullollisella.

Mulle ei kertakaikkiaan tullut mieleenkään, kun imetys loppui, että rupeisin (ja jaksaisin) syöttään yöllä pullosta. Älytöntä aiheuttaa lapselle riippuvuus, jonka sit joutuu huudattamalla poiskitkemään. Miksi se on niin kummallinen ajatus, että vauva tarviis yöllä jotain muuta kun ruokaa? Kuten syliä, tassutusta, jne. Kun työnnät sille sen pullon/tissin, niin varmaan oppii, että ainoa lohdunlahde tässä elämässä on ruoka.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat