Vierailija

RAITIS joulu!Muistakaahan tämä!

Monessa perheessä varsinkin isommat lapset toivoo, että TÄNÄ jouluna vanhemmat olis selvin päin!

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin usein jokainen LUULEE just omaa juomistaan sivistyneeksi!Jos minä sivistyneesti otan puoli pulloa vinkkua joka päivä, niin eihän se ole paljon??

Vasta lähes kolmekymppisenä selvisi, että joiden perheissä joulu on ollut ryyppijuhla. Eipä sitä paremmin varmaan odottelisi.. Meillä tulee olemaan selvä joulu!

Kahvin kanssa me naiset (äiti, siskoni ja minä) ollaan maisteltu hyvää likööriä ;)

Mutta ei koskaan kukaan ole ollut kännissä!

Katsokaas kun alkoholia VOI myös ottaa sivistyneesti! Mikähän täällä Suomessa on kun joko ollaan ihan absolutisteja tai sit alkoholisteja (vaikka ottaa vuodessa pari lasillista viiniä)??? Mä en yksinkertaisesti ymmärrä tätä kansaa. Sori nyt vaan ;)

Oikeasti säälittää ne lapset aivan hirveästi, onpa mukavaa kun perhejuhlasta tulee juoppojuhla.Meillä muutama viinilasillinen kuuluu kyllä joulupöytään ihan itsestäänselvästi niille, jotka sitä haluavat, mutta kukaan koko suvusta ei kyllä onneksi juopottele. Hirveää alkkistouhua, ettei edes jouluna osaa olla dokaamatta.

Ja jos sä joka päivä vedät sen puol pulloo vinkkua, ni ei voi enää sanoa että nautit sitä sivistyneesti!!! Itsekin kai tiesit sen?-10-

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat