Vierailija

Sivut

Kommentit (34)

Nico, Jenny, Janne, Juulia, Martti, Aleksi, Essi, Noora, Hamid, Veli-Matti, Saara, Valtteri, Ingemar, Elina, Toni, Nuutti ja Karim. Noista on varmaan sitten hyvä aloittaa se vältteleminen. Enkä kerro mikä/mitkä noista on mun lapsen/lasten nimiä :DDTerveisiä naapureille!

jos lapsen nimeä täytyy harkita sen mukaan, ettei vaan joku huonosti koulutettu, yksinkertainen ja hormonihuuruinen av-mamma pääse sanomaan siitä pahasti:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ahti, Arttu, Antti ja Milla. Saara, Saga ja Sampo. Muistaakseni siellä asuu myös Sami, Henna ja Aleksi. Ja jos en ihan väärin muista on yhdessä perheessä Sofia ja Iida. Ja Jenni, joka on jo koululainen.Noita siis kannattaa välttää.

useimmat J-alkuiset nimet (Janina, Janita, Janika, Jasmin, Jemina, Juuso, Jesse, Jere, Joonas, Joonatan, Joona, Jonna) Lähiöprinsessojen aateliaa on Jannica tai Jenniina -nimiset tytöt. J-alkuiset ja sellaiset, joissa on C-kirjain ovat varmasti lähiönimiä. Vältä niitä.lähiöprinsessojen ja prinssin äiti :D

Mikä viha teillä on c-kirjainta kohtaan?Meillä on kummankin lapsen nimessä c. Ranskassa asuimme monet vuodet mutta muutimme Suomeen esikoisemme aloittaessa tänä syksynä eskarin. Lasten isä on ranskalainen.

Kyllä ap:n on syytä tarkkaan selvittää, mitä nimiä lähiöissä esiintyy, jos haluaa sellaisen nimen välttää. Kertoo aika paljon aikuisesta ihmisestä, jos ei uskalla antaa lapselleen nimeä, josta pitää.

tyttö. Äitinsä ilmoitti tytön aloittaessa koulun käynnin, että ovat muuttaneet nimen Yasmineksi. He olivat nimittäin huomanneet, että joka toisen naapurin tytön nimi oli Jasmin, vaikka olivat sitä aikaisemmin erikoisena ja harvinaisena pitäneet. Tyttöraukka koitti siinä sitten punastellen tavata miten nimen uusi kirjoitusmuoto menikään. Erikoinen pitää olla hinnalla millä hyvällä. Että näin meillä Vantaalla.

Jos ulkomaalaiselta kuulostava nimi yhdistetään suomalaiseen sukunimeen, niin se on junttia. Entäs toisinpäin? (Esim. Anna Kaarina Wallenberg, Sanna Katariina Gustafsson, Jukka Matias Abdullah..jne).

Niitä antavat vanhemmat jotka luulevat ettei heidän lapsella olisi lähiönimeä..hah haaa. Aino ja Tuuli nimisiä on 7 vuoden päästä koulussa pilvin pimein.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat