Seuraa 

-On enemmänkin niin, että suomalaisten olisi kotouduttava maailmaan. Liian usein yritetään kotouttaa vain maahanmuuttajia ja pyritään saamaan heidät omaksuman uuden maan kulttuuri, Baghbani sanoo.Koko haastattelu löytyy->

http://194.188.93.116/wl_heluut/newsp/heluut/ad/061129/1d11252643109afc3...

Kommentit (3)

sopeutuihan sinnne, mutta en tarpeeksi hyvin, eli nyt vaikutan Sveitsissä, en vaan tuota nimimerkkiä viitsi vaihtaa.Pikkuhiljaa ne traditiot häviää ja ehkä fuusioituukin, harmi kyllä, siksikään en haluaisi suomalaisten " kotiutuvan" maailmaan, vaan päin vastoin, kotiutuisivat paremmin suomalaisuuteen ja omiin perinteisiin, ja etäytyisivät etenkin amerikkalaisesta hapatuksesta ennenkuin kaikki on pilalla. Suomenkielikin on kohta yhtä lainasanastoa, oikein välillä hävettää suomalaisten lehtien puolesta miten ne kirjoittavat amerikkalaisittain, se kuulostaa niin kovin nololta.

Kaikkien näiden maahanmuuttaja ja monikulttuuri vuosien jälkeen olen edelleenkin samaa mieltä, ja entistä vahvemmin, vanhan sanonnan kanssa: When in Rome, do as Romans do.

Eli maassa maan tavalla, ei sitä toisen kotiinkaan lähdetä mesoamaan ja uudelleen sisustamaan vaikka kahville kutsun saisikin, ja vaikka itse asuisikin erilailla ....Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

haukea kertomaan älykkäät mielipiteensä, mutta viestisi saakin minut kysymään kuinka on Englantiin sopeutuminen sujunut. Maistuuko paikallinen ruoka? Juhlitko juhlia kuten paikallisilla on tapana vai oletko vienyt omat traditiot mukanasi?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat