Vierailija

Sivut

Kommentit (36)

Ja toivon myös saavani niitä, mielellään paljon... ;)Haluaisin tosiaan tavata ihmisen, joka ei kehtaa antaa kotimaista suklaata lahjaksi... Mikä siihen kehtaamiseen vaikuttaa? Pelkäätkö olevasi niin mielikuvitukseton, että turvaat mieluummin hintaan kuin ajatuksella annettuun lahjaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ajatus kai on kaikkein tärkein, ja on tosi moukkamaista, jos arvostelee jotain saatua lahjaa. Itse ilahdun lahjasta, vaikka se olisi mitä. Niin ja ne pandan karkit on tosi hyviä.

mutta jos Suomesta ostat belgialaista suklaata, hinnasta vähintään puolet ellei rutkasti enemmänkin tulee juuri kuljetuksesta ja siitä " ulkomaista hienoa suklaata" -ajatuksesta. Ostakaa te siellä kotimaista lähellä tuotettua maitosuklaata, pyytäkää matkustelevaisilta tuliaisiksi belgialaisia konvehteja!

Panda on hyvää, kotimaista suklaata. Jonkun belgialaisen suklaan rahtaaminen Suomeen on ihan älytöntä. Mistä ihmeestä tulee käsitys, että kaikki ulkomainen olisi jotenkin suomalaista fiinimpää?

meiltä lähtee mm. biokaasutuotantoon raaka-ainetta, kuten lähtee esim. Genencoriltakin. Ja tämä ei todellakaan ole suklaata :)Että näin hyvät tiedot AV:lla!Niitä kilon paketeissa alle viitosella myytäviä suklaita en kyllä kehtais antaa kelleen, mutta Pandan suklaat on laatukamaa. Nyt kun ne on vielä uudistuneet, niin kyllähän noita jakelee.

Miksi lahjoilla pitää päteä? Minusta on ihan kiva saada joku perinteinen suklaarasia lahjaksi, en tosiaankaan arvostele lahjan antajaa. Itse ostan yli 20:lle hengelle lahjoja, en tosiaankaan kaikille esim. kalleinta suklaata. Paha suklaa on asia erikseen, en haluaisi sitä antaa kenellekään.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat