Seuraa 

Nyt pitäisi ratkaista laitetaanko keittiöön 500mm vai 600mm leveä liesi. Keittiössä on jo metrinen puuhella (isoimman levyn halkaisija taitaa olla siinä 30cm).

Mitä etuja 600mm leveästä liedestä olisi? Vai onko viisasta päätyä 500mm leveään, koska keittiössä on jo kuitenkin puuhella isolla leivinuunilla?

Kommentit (1)

Onko teillä tarkoituksena hankkia liesi vai erikseen liesitaso ja kalusteisiin sijoitettava uuni?En tiedä, onko sillä merkitystä, jos liesitaso on 50 tai 60 cm. Mutta on iso ero, onko uuni 50 vai 60 cm leveä. 50-senttinen uuni on nimittäin aika pieni (= pienemmät pellit) verrattuna 60-senttiseen. Hinnassa ei taida suurta eroa tulla. Meillä liesi ja uuni ovat kohdakkain, joten ne ovat saman levyiset. Erikseen sijoittamallahan ei olisi väliä, vaikka liesitaso olisikin kapeampi.Meillä on puuhella ja 60 cm leveät liesitaso (valurautalevyt) ja kalusteisiin sijoitettu uuni. Tarkoitus oli käyttää enimmäkseen puuhellaa (ja siksi valitsimme liesitasoksi perusmallin), mutta käytännössä puuhellalla ruoka valmistuu vain, kun on riittävästi aikaa lämmittää hella ensin. En myöskään ole oppinut suunnittelemaan leipomisia/paistamisia niin, että pääsisin hyödyntämään leivinuunia. Eli puuhella on meillä aikeista huolimatta selkeästi ' kakkoshella' .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat