Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Voitteko suositella talvirukkasmerkkiä vajaa 2-vuotiaalle? Mikä näistä on mielestänne paras, helppo pukea, istuu hyvin kädessä (peukalo myös), Reimatec, Jonathan, Lenne, joku muu?

Kommentit (6)

Meillä on 3-vuotiaalla esikoisella ollut käytössä Reimateccejä, Rasavillin Peukalopotteja, Lenneä sekä tänä syksynä Ticket-merkkistä rukkasta. Reimatecit ovat ok vanhemmalla lapsella, mutta ainakin alle 2-vuotiaalle ne on hankala pukea. Viime talven rukkaset pesin keväällä ja kuivumisen ajaksi käänsin vuoren rukkasesta näkyviin. Nyt kun yritin syksyllä saada rukkasia toimintavalmiiksi ei se onnistunut enää millään. Koska rukkasen peukalo on niin kapea, se on tosi hankala saada paikalleen. Sinänsä Reimatecit menevät pelkiltään kuitenkin, mutta kun isommilla pakkasella laittaa alle jotkut lisätumput, rukkasten kanssa saa ihan oikeasti taistella.Nyt sitten ostin 1-vuotiaalle kuopuksellemme innoissani Reimatecin uuden malliset rukkaset. Ne on leveämmän malliset, lyhyemmällä varrella ja niissä on kätevä vetoketju pukemista helpottamaan. Ne saa huippuhelposti käteen, mutta yhtä helposti ne lähtevät poiskin, kun niissä ei ole mitään kiristettävää tarrasysteemiä. En suosittele :(.Kuten pari muutakin, Rasavillin Peukalopotit ovat hyviä. Ne pitävät vettä ok ja ovat muutenkin vahvikkeellisina kestävämmät (Reimateceistä rupeaa lopputalvesta ainakin meillä saumat perstumaan ja vesi hulahtaa sisälle). Lennet olivat viime talvena meillä kakkosrukkasina ja hyvin nekin toimivat. Nyt kokeilin tosiaan syksyllä Ticket-merkkisiä rukkasia pojalle ja ne ovat olleet tosi hyvät! Niissä on hyvät vahvikkeet, ovat vedenpitävät ja malliltaan erityisen muotoillut esim. Peukalopotteihin verrattuna. Niissä tulee sellainen aikuisten laskettelurukkasfiilis ja ainakin minä ihastuin niihin. Ovat mielestäni parhaimman näköisetkin, pientä miinusta tulee hiukan lyhyemmästä varresta jos vertaa esim. Reimatecceihin ja Peukalopotteihin.Tulipa selitys - toivottavasti on apua!

Reimatec on ollut meillä paras valinta. Kokeiltu on muitakin, mutta ainoat, joissa oikeasti pysyvät kädet lämpiminä ja kuivina. Vaikka maksavat, niin ovat kyllä sen väärtit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja ovat tosi hyviksi todettu. Ne on helppo pukea päälle, vaikka haalarienkin päälle ja ovat lämpimät ja riittävän vedenpitävät. Myös hieman halvemmat kuin Reimatecin vastaavat.Kuopuksella kokeilemme Reimatecin rukkasia ja ne ovat ihan surkeat 1,5-vuotiaalla. Siis tarkoitan pukemista! Se on yhtä hikistä tuskaa, koska niissä on kiristävä kuminauha juuri peukalon alla - yritä siinä saada pullakättä semmoisen kiristyksen ohi. Itku pääsee lapselta ja melkein äidiltäkin, isä ei suostu edes yrittämään. Mutta käytössä ne ovat kyllä tosi lämpimät ja pitävät hyvin vettä. En kuitenkaan suosittele ainakaan taaperoikäiselle, joka ei osaa auttaa pukemisessa!Minä aion ostaa kuopukselle Rasavilin rukkaset ja heittää reimatecit jorpakkoon.

Ne oli aivan mahoton saada käteen. Nyt kaks veelle ne on ehdottomat ykköset. Jämäkät, pitää vettä ja helpot pukea. Rinnalla on toki muitakin Lennejä, Jonathaneja, peukalopotteja, Lassie rukkasia, mutta Reimetcit on nykyään ykköset

Ostettiin Reimatecit ja ovat todellakin hintansa arvoiset. Maksoivat muistaakseni noin 20 euroa, mutta eipä ole tarvinnut sen jälkeen sormiaan kastella.

Viime talvena oli vajaa 2-v:llä sekä sellaiset että Reimatecit ja nuo olivat istuvammat, helpommat pukea, lämpimämmät ja hengittävämmät. Kumpikin piti kyllä vettä täysin eli sen osalta ei valittamista Reimateceistä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat