Vierailija

...saan kattopalat pysymään paikoillaan????!! Enempää sormia polttamatta..Kokeilin siis sulattaa sokeria, mutta ei se onnistu meikäläiseltä. Viime vuonna jo kokeilin tavalliseen paparitaloon ja poltin sokerit kattilaan kiinni. Eli siis onko mahdollista onnistua tomusokerikuorrutteella?? Seinät sain pysymään pystyssä tuolla tomusokerimössöllä, mutta kattoapalat ei jähmety sitten millään! APUVA!!!Auttakaa kaveria suuressä hädässä!!!!!!

Kommentit (12)

Jospa tämä tästä. Illalla tarvii jatkaa yritystä, kun lapset nukkumassa ja tomusokeria haettu lisää kaupasta.P.S. palanut sormi kihelmoi edelleen 1,5 tuntia polttamisen jälkeen..Vaarallista hommaa, mutta mitä sitä ei tekisi muumitalon eteen! =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tota sokerinsulatusta en enää viitsisi kokeilla..Tein sen miedolla lämmöllä, mutta se jämähtää heti kattilaan kiinni..Ja tomusokerimössön teen vedestä, en käytä kananmunaa. Paitsi sitäkin nyt kokeilin tohon kattoon, mutta tuli vielä löysempää kuin tomusokeri-vesi yhdistelmästä..KÄÄÄÄK!! Saankohan tota ikinä kasaan.. =(

Sitten " dippaat" kiinnitettävän palan (kiinninnitettävät) sivut siinä sokerisulassa.Tomusokerilla ei pysy läheskään niin hyvin, kuin sulatetulla sokerilla.

Siinä meni aika pitkään, että alkoi sulaa, ja samantien oli kattilan pohjassa osa kiinni, vaikka sekotin koko ajan. Kaikki sokerit ei ollut edes sulanut vielä. Oliko kuitenkin liikaa lämpöä vielä? Pikaliimaa mietin jo kanssa, mutta kyllä meillä on aiemminkin nuo talot syöty..Ja minkä näköinen siitä tulisi??! Hoh hoijaa..No, nyt sain jo tunnin työn jälkeen kuistin katon pysymään paikoillaan, on vaan HUOMATTAVASTI helpompi kuin talon katto.. =)

Laitoin ne katon osat sopivaan kulhoon, tueks pohjalle pullonkorkki. Sit valutin sitä tomusokeirmössöä väleihin ja annoin rauhassa kovettua pari tuntia. Sit nostin katon sen talon päälle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat