Vierailija

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

hätänumeroon ja samalla joku puukottaa miehenne kuoliaaksi. :`(Todella järkyttävää. Tänään lupaan etten valita miehelleni yhtään. En yhtään. Ja muistan kiittää Jumalaa siitä että mies on elossa. Tämän kun muistaisi joka päivä...Toivottavasti perheenäiti löytäisi jostain voimia ja keinoja selvitä tämän yli!

luulisi että tällaisissa tapauksissa ihmiset ottaisivat rekisterinumeron ylös vaikka ihan varmuuden vuoksi... siis jos näkee jonkusn epämääräisen tyypin liikuskelevan nurkilla...

Kuusihenkisen perheen isä puukotettiin yöllä kuoliaaksi Ulvilan Vanhakylän Tähtisentiellä. Vuonna 1955 syntynyt isä ja vuonna 1965 syntynyt äiti heräsivät, kun naamiomies rikkoi omakotitalon terassin ikkunan ja ilmestyi makuuhuoneen ovelle. Lapsista kolme nukkui vanhempien huoneessa. Isän ja miehen välille syntyi käsikähmä. Kun äiti meni väliin, mies löi häntä kylkeen. Kun äiti ryntäsi soittamaan hätänumeroon, mies puukotti lukuisilla iskuilla perheenisän kuoliaaksi.

Joku tuntematon tyyppi oli nähty useampana iltana siellä " tarkkailemassa" , siksi ajattelin, että uhri ei ollut satunnainen, vaan ihan suunniteltu juttu.

en kestä ajatella, mitä lapset ja koko perhe on joutunut näkeen, pelkään ja kuoleen. Asia on selvä, että lapsille jäi mittaamattomat traumat

Ja kun vastapuoli PIMEÄ niin tämähän siitä seuraa. Ihan järkky juttu. Kotonaankaan ei ole siis turvassa. Järkkyä. Oliko heillä lapsia?

että talot olivat todella lähellä toisiaan. Tää tapaus jätti muhun trauman. Miten tällästä voi tapahtua? Mitäköhän ne lapset näki ja joutui pelkäämään ja näkemään isänsä murhan/tapon ja äitinsä puukotuksen? Ton kauheempaa ei voi tapahtua

mutta ei siellä kerrottu jostain tarkkailijasta? Oliko se painettuversio? Meilläkin ovi, jonka lasin voisi rikkoa ja pästä sisälle. Niin kauheeta. Miettikää perhettä ja traumoja. Mä en kestäis sitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat