Vierailija

Minulla on tapana käyttää vaikka neuletakkia tai college-paitaa enemmän kuin yhtenä päivänä. En halua koko viikkoa pitää samoja vaatteita, vaan otan kaapista uusia. Tämän lisäksi ovat vielä ne vaatteet, joita pidän kotona. Tästä syntyy aikamoinen määrä vaatteita, missä ihmessä näitä voisi siististi säilyttää? En mielelläni laita niitä takaisin kaappiinkaan kun ne eivät ole enää raikkaita ja kaappiin tulee tunkkainen haju. Nyt ne ovat epämääräisessä kasassa makuuhuoneen tuolilla. Ei kovin siistin näköistä... :)

Kommentit (8)

Meillä on eteisessä lipasto, jossa on tilavat laatikot jokaiselle. Siellä pidetään kotivaatteita ja ns. puolipitoisia. Hyvin toimii - eivät ole näkösällä, eivätkä puhtaiden vaatteiden kanssa kaapissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on makkarissa naulakko, sellainen pystymallinen, mihin puolipitoiset vaatteet ripustetaan. Toimii. Ei vie paljon tilaa ja vaatteet saa siihen ihan siistin näköisesti.

Tilasin kaapistot ja jätin päädyn ja seinän väliin n. 20cm väliä.

Sieltä eivät näy rumana kasana.Tosin on niitä vaatteita vähän muuallakin....Tosin enhän minä niitä ruuvannut vaan asentaja ennen kaapin pystytystä.Edellisessä kodissa oli makkarin oven takana naulakko.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat