Vierailija

onko sitä jo puitu täällä? Mulle iski trauna, ei sitä koskaan tiedä koska vois tapahtua oman perheen kohdalle

Sivut

Kommentit (43)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pointtinne, mutta työ on vaan työ. Jos potkujen saamisen jälkeen sotkee oman elämänsä, on se ihan oma vika (viittaan siis teoriaan kyseisen tappajan ehkä sotkettua elämänsä potkujen jälkeen).Töitä on niin paljon kuin jaksaa tehdä, jos rimaa alentaisi vähän. Ja työ on vain osa elämää, tärkeät asiat tapahtuvat muualla.14

oli murhattu tyyppi millainen tahansa, tuollainen murha on todella sairasta!! teon tehnyt on vakavasti sairas ihminen! Suomesta on tulossa toinen Amerikka, turvallisuuden tunne on mennyt kokonaan.

taisi olla joku hullu potkut saanut asialla!vaimolle ja lapsille aika traumaattinen kokemus,

varsinkin jos lapset sattui jotai näkemään!!! =(

jakaa potkuja todella väärällä asenteella. Tuo mies oli jonkin sortin psykologi, jonka olisi kyllä olettanut osaavan hoitaa työnsä asiallisesti. Joku ylimielinen potkujen esittäjä kyllä ärsyttää. Minutkin on kerran irtisanottu ja todella ihanasti. Ei jäänyt ollenkaan paha mieli.

irtisanottuja oli 168 eli eiköhän siellä ole noudatettu YT-lakia. Eli työntekijät ovat saaneet irtisanomiskirjeen YT-neuvottelujen jälkeen , niin kuin kaikissa isoissa firmoissa eli tuskin on mitenkään erityisen törkeästi potkuja jaellut. Ja tuskin tuon kokoisessa firmassa irtisanottuja on henkilöstöjohtaja valinnut vaan alempi johto.Ei se, että ihminen tekee työtään oikeuta minkäänlaiseen väkivaltaan.

Järkyttävää, että joku edes voi niin ajatella.

Vierailija:

Lainaus:


taisi olla joku hullu potkut saanut asialla!vaimolle ja lapsille aika traumaattinen kokemus,

varsinkin jos lapset sattui jotai näkemään!!! =(
kolme lasta nukkui samassa huoneessa vanhempien kanssa

On varmaan kivaa olla sinä.

Mitä vi*un väliä sillä on, miten uhri on mahdollisesti käyttäytynyt? Mikään ei oikeuta tuollaiseen tekoon.

Aina uhria syyllistetään. Täällähän puhuttiin Eveliina Lappalaisestakin skeidaa, oli kuulemma ylimielinen tyttö eikä mikään enkeli...No jos olikin, mitä väliä? Ansaitsiko tulla tapetuksi ojanpohjalle, jos ei jaksanut olla kiinnostunut jokaisesta perään kuolaavasta teinipojasta?

Että eräät osaa olla idiootteja.

seminaaria jossa ko. kehittämispäällikkö kertoi irtisanomisista ja niiden aiheuttamista hankaluuksista. Miehelleni jäi hänestä sellainen kuva että ihan välittävä ihminen on ja kovasti olivat firmassa yrittäneet työntekijöitä auttaa mm. joidenkin työntekijöiden kanssa laativat näille ceeveitä...Mielestäni on ihan uskomatonta toisten ihmisten asenne että teko olisi ollut jotenkin oikeutettu. Eiköhän irtisanomisista päättäneet ihan eri henkilöt kuin uhri. Olisiko sitten kannattanut pitää ihmiset töissä ja yrityksen kilpailukyky heikentynyt ja parin vuoden päästä olisi koko yritys kaatunut. Sitten olisi huomattavasti enemmän ihmisiä menettäneet työnsä.Tosin tämän pitäisi olla yhteiskunnallemme pysäyttävä varoitusmerkki siitä että olemme jo ajat sitten ylittäneet inhimillisyyden rajat.Ihminen ei ole robotti vaan elävä olento jonka tulee saada arvostusta työstään ja oikeudenmukaista kohtelua.

työtahdin kiristämisen ja ulkoistuksen uhan alla kymmenen vuotta. Sinä aikana siellä on ollut kuusi erittäin vakavaa burn-outia, yksi itsemurha ja useita masennustapauksia. Tällä hetkellä lähimmistä työtovereistani mielialalääkkeitä syö ainakin puolet. Lopuilla on syöpää, kuukausikaupalla pitkittynyttä flunssaa, niska- ja selkäongelmia jne.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat