Vierailija

Miten te pukeudutte pikkujouluihin? Vinkkejä kaivataan...

Kommentit (16)

että miksi ette halua näyttää seksikkäältä pikkujouluissa? Onko niin, että haluatte pukeutua seksikkäisiin vaatteisiin vain silloin, kun oma mies on paikalla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sen korostaminen nyt vain ei kuulu mielestäni työympäristöön. Lasken työympäristöksi kaikki työpaikan omassa porukassa vietettävät tilaisuudet.Silkkisatiinipaitani on kyllä aika antelias, jos se nyt on jonkun mielestä joku kriteeri. Mutta käytän sitä myös sunnuntailounailla, kuten sanottu.


Raskauden takia tosin tänä vuonna en juhliin mennyt enkä näin ollen siis tunkenut itseäni ja mahaani pikkumustaan:)Lämpimästi suosittelen naisellista pikkumustaa korkeiden korkojen ja ihon väristen kiiltävien sukkiksien kanssa. Kerrankin saa pukeutua seksikkäästi ja juhlavasti, nautitaan siitä!Ei ole mitään järkeä nähdä vaivaa heidän takiaan - en edes haluaisi, että he alkaisivat soperrella, kuinka olen kypsästä iästäni huolimatta niiin sexy! Pikkujoulumme on yksityistilaisuus.

Pikkujouluihin pukeudun ehdottomasti hameeseen ja johonkin muodikkaaseen yläosaan. Aika tylsiä ne jotka pukeutuvat siihen samaan housupukuun johon aina muulloinkin pukeutuvat. Happamia ja tosikkoja?En tarkoita että pitäisi ihoa näytellä ja ihan horona tepastella mutta heei, kamoon, edes jotenkin iloisempaa/juhlavampaa/naisellisempaa? ;)


omaksi iloksi! Toki siitä miehetkin saa nauttia:)Mutta ihan oikeasti, nauttikaa siitä että olette NAISIA, kauniita ja ihania sellaisia. Edes kerran vuodessa voi näyttää naisellista vartaloaan hieman enemmän, ihan omaksi iloksi.

Juhlistakaa naiseuttanne!8* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat