Seuraa 

Mistä löytäisin nopeasti tonttupuvun nopeasti poajalleni koossa 104 tai pieni 110? Joulujuhlat tiedossa ja tontuksi pitäisi pukeutua.Huutonetissä ei ollut sellaisia jotka olisivat miellyttäneet. Täälläkään en löytänyt sopivaa kokoa.Jos jollakulla lojuu kaapissa siisti puku niin voin sitäkin harkita.

Kommentit (4)

Ostin viikko sitten tapiolan etolasta tonttupuvun tytölle kokoa 110/120cm. Valmistajana on young life ja malli aika perinteinen vanhanajan tonttupuku, eli housut harmaat ja paita punainen harmailla kanttauksilla. Hinta oli kyllä aika kova, eli 25,90e.Eli etoloista kannattaa käydä katsomassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä ollut noita H&M:n pukuja kaksikin kappaletta mutta en jotekin halua pukea sellaista juhliin, on mielestäni aika pyjamamainen.

Täytyy siellä Etolassa käydä katselemassa josko se olisi kiva. Kuvaus ainakin kuullosti ihan kivalta.Kiitos vinkeistä ja hauskaa joulunodotusta!

Ostin juuri alkuviikosta sekä pojalle (110 cm) että tytölle (92 cm) tonttupuvun H&M:ltä. Puku on aika pitkälle samannäköinen kuin tuo Elloksen isomman puku eli jotain yöpuvun ja collegepuvun välimaastosta. Tonttulakki kuului mukaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat