Vierailija

työnantajan pakko uskoa -tosin ottaa silloin aikamoisen riskin ja saa ammattiliiton niskaansa. Samoin, työntekijälle se on "kehoitus" jäädä sairastamaan, ja jos t.tekijä menee töihin ja sattuu jotakin, voi työnanatja ja vakuutusyhtiö pestä kätensä kaikesta. Joten en suosittele!

Kommentit (17)

kuinka fyysisesti rankkaa työtä tekee?Joillakin paineet voi nousta ko. syystä, ei tietty kaikilla. Lääkitysä yleensä kokeillaan, terveell. elintapoja ja säänöll. seurantaa. Ja voi olla läääkärisi haluaa näin "testata" johtuuko sinulla korekat paineet valvomisesta.

juuri korkean verenpaineen takia. Jos välttämättä haluat jatkaa yötä, niin suosittelen elintapojen tarkistusta, toista lääkäriä ja ehkäpä lääkitystä.

T:yökkö

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pitkään jatkunut korkea verenpaine aiheuttaa sydämen laajentumista ja sitä kautta sydämen pumppausteho laskee ja lopulta sydän leviää kokonaan. Lisäksi vielä saatta joku suoni ratketa vaikka päässä, joka taas aiheuttaa halvaantumisen.eli kyllä kannattaa hoitaa paineet alas. terveellisillä elämäntavoilla ja jos se ei auta, niin sitten lääkkeillä.

täytyy alkaa jo hoitamaan paineita. Siksi varmaan halunnut kokeilla sairausloman vaikutusta. Ja sinun itsesikin täytyy ymmärtää kuinka vakavasta asiasta on kyse ja alkaa hoitamaan itse itseäsi. Hyviä hoitotuloksia ei pelkällä lääkehoidollakaan saa, ellei itse tee oman iysensä eteen mitään.sydänhoitaja

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat