Vierailija

Meidän 3v.tyttö on kovassa kuumeessa 39.9 ja näyttää että selkä on kipee. Hänellä oli virtsatietulehdus elokuun alussa joka hoidettiin antibiootilla. Pissanäyte katsottiin sen jälkeen ja oli puhdas. Oireet alkoivat tänään. Lisäksi vähän flunssa oireita ollut jokunen päivä. Huomenna täytyy varmaan käydä näyttämässä lekurissa. Kertokaahan jos teillä on ollut vastaavaa? jelppikää!

Kommentit (14)

jossa nousee kova kuume. Siihen littyy myös vatsakipuja ja ummetusta, tuli mieleen heijastuisiko selkään?Meidän esikoisella oli kuumetta melkein 41 astetta. Helsingissä viime viikolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En usko että liikkumisesta olisi tullut. Tyttö on niin rauhallinen eikä ole lähipäivinä miteenkään riehunut tai tehnyt jotain mikä voisi aiheuttaa selkäkipua.

Mulla itellä selkäkipu ja korkea kuume. Koputtele selkää munuaisten kohdalta, aristaa kamalasti, jos on munuaisaltaantulehdus. Ja pian lääkäriin, voi olla vaarallinen!

Testasin kotona illalla testiliuskoilla onko tulehduksen merkkejä mutta ainakaan siinä ei näkynyt. Katson kuitenkin aamupissa näytteestä myös.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat