Vierailija

meillä on monta lasta, ja tietysti monta kummiakin. Juuri kukaan heistä ei koskaan osta kummilapsilleen mitään. En ole ahne, mutta jokin muistaminen olisi kiva. Eniten inhoan sitä, kun joku sanoo joka ikinen kerta vuodesta toiseen, että ei voi ostaa lahjaa, kun on niin vähän rahaa. Ei se lahjan antaminen ole rahasta kiinni, kyllä kai aikuisella on rahaa edes joulukorttiin kerran vuodessa. Itse muistan aina kummilapsiani. En voisi kuvitellakaan, etten edes jotakin pientä merkkipäivänä antaisi.

Kommentit (5)

Ostan niille kummilapsille lahjan, joiden vanhemmat edes kerran vuodessa vaivautuu ottamaan yhteyttä meihin. En tajua, miksi meidät on laitettu kummiksi, jos eivät halua olla tekemisissä.Samoin periaatteena on, että jos me vanhemmat kummeja puolin ja toisin, niin väkisin on muotoutunut tyyli :" lahja lahjasta" .

Meilläkin ostaminen hiipui kun ikinä ei kuulunut pienintäkään kiitosta/ edes kommenttia mistään. He eivät myöskään osallistu yhteyden pitoon ollenkaan. Olemme olemassa lasta varten mutta emme väkisin yritä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kunhan edes yhteyttä pitäisi niin mukava olisi. Lapsen kummisedän uusi nainen ei salli tämän olla yhteydessä meihin tai muihinkaan vanhoihin ystäviinsä. Kaikki on yritetty, mutta ei niin ei.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat