Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis olettaen että teillä yleensä syödään lihaa...Havahduin juuri siihen, että meillä syödään nykyisin taatusti monta kertaa enemmän kuin vaikka pari vuotta sitten, juuri söimme päivälliseksi possupaistia, ja ihan yleistä on että syödään esim. kana- tai kalkkunafileitä, pihvejä, kyljyksiä tai paahtopaistia. Veikkaisin että pari kertaa viikossa kokolihaa on normi. Ja jauhelihaa kyllä harvemmin, max kerran viikossa. Myös kalaa syödään ns. kokolihamuodossa (esim lohi- tai siikafilettä) kerran tai kaksikin viikossa.Kertooko tämä jotain kokolihan hinnan halpistumisesta? Vai vain meidän perheen kulutustottumusten muutoksesta... Ihan tavis-lapsiperhe ollaan.

Kommentit (11)

Minä ainakin lasken hirvenlihankin kokolihaksi.

Eikä se kovin kalliiksi tule jos taloudessa joku vaan metsästää.

Luvat ja panokset ja bensat ei niin paljoa maksa kuitenkaan kun aattelee kuinka paljon sitä lihaa saa sit syksyn aikana.

Meilläkin on nyt vaikka kuinka paljon lihaa pakkasessa ja aijai kun tulee hyvää!!!

Ihmeellistä, jos muuten lihasta pitää..No, meillä syödään kokolihaa aina kun on varaa siihen, eikä se onneksi niin kovin kallista olekaan, varsinkin jos ostaa tarjoukset pakkaseen. Kesäisin grillataan paljon, ja aina kokolihaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat