Vierailija

Kaukalo on Gracon, (muoviosat vaalean keltaiset ja kangas sinikeltaruudullista jos jollekin sanoo jotain) ja ostettu uutena 7 vuotta sitten esikoiselle. Pohdin että pitäisikö ostaa tulevalle vauvalle uusi vaikka ei tuossakaan mitään vikaa ole. Eniten mietityttää onko vauvan istuinmukavuudessa nykyisin paljonkin eroa? Onko nykykaukalot pehmustettuja? Tuo kaukalo kun on aika kova, ohuen kankaan alla vain styroksia.

Kommentit (28)

Ja meille vanha oli tosi hyvä, kun sattuikin syntymään lonkkaluksaatiovauva. Lastoineen ei olisi todellakaan mahtunut uudempiin kapeisiin kaukaloihin. Ja jos sellainen kantokoppa jos olisi ollut, niin muut lapset ei olis mahtuneet autoon....

Uskon, että jos on hyvin säilytetty, eikä kolaroitu, niin voitte huoletta käyttää!

Jossakin saksalaisessa auto-ohjelmassa oli myös suositus, että yli 5 vuotta vanhaa kaukaloa/turvaistuinta ei tulisi käyttää, koska mm. muovi haurastuu. Turvakaukaloissa myös sivutörmäystuet ovat parantuneet vuosien varrella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

www. vaunula. fivarmasti löytyy muualtakin edullisia uusia ja turvallisempia kuin tuo vanha. Vanhan voit myydä jollekin vauvauintikaukaloksi.

Muovituolit todella kestää yllättävän hyvin ulkona ympäri vuoden (tuttavilla ollut iät ajat samat pihalla) :o Joten miksei kaukalokin, eihän sitä edes säilytetä yhtä ' huonosti' kuin muovisia pihakalusteita.

Turvalaitteiden käyttöikä on 6-8 vuotta.

Eiköhän jokainen normaalilla maalaisjärjellä varustettu ihminen ymmärrä, että muovi ja ylipäätään kaikki materiaali kuluu..

Eli osta uusi kaukalo, jos ylipäätään aiot autolla matkustaa..

(UV-säteily), muovin ainesosia haihtuu jne. Eli kukaan ei voi vannoa että 7 vuotta vanha muovi kestää enää törmäysenergioita. Katso vaikka Liikenneturvan sivuilta tuo suositus, ei ole pelkästään myyntimiesten kikka.

Kaukaloa on säilytetty sisällä, ei siis ole kärsinyt kauheita lämpötilan vaihteluita. Seuraavan koon istuin sit taas on ollut koko käyttöiän autossa. Se on ollut hyvä istuinkin. Täytyy ehkä katsella niitä uusia istuimiakin vaikka en ole varma ostetaanko kuitenkaan uutta. Hinnat tuskin on tullut alaspäin...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat