Seuraa 

Nyt sapettaa sillä nuo muumi-mukit ovat tyystin loppuneet kaupoista. Tarkoitan tätä uutta joulu-muumimukia 2006. Onko jollain havaintoa missä olisi tai saako netin kautta tilattua? Joka paikasta on loppu ja sanotaan - EI OO, EI TUU!!!Tosi kenkkua odotella joulua ilman tuota muumimukia... :C

Sivut

Kommentit (39)

juuri uusi erä. En ollut aikaisemmin edes katsellut niitä mistään ja nytkin vähän sattumalta tuli eteen ja ostin, kun näyttää kivalta se muki.Ystäväni tiesi kertoa, että Kirkkonummen Prismassa niitä on vielä vaikka kuinka paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tarkistivatko Sokoksella, olisiko mukia vielä jäljellä jossain muussa Sokos-tavaratalossa? Minulle ovat ainakin pääkaupunkiseudun Sokoksissa tilanneet tai varanneet muualta, jos heillä on kyseinen tuote ollut lopussa, mutta muualta löytyy.-Tintti

Olin jo onnesta sekaisin tuon mukin suhteen, mutta kun pääsin tuohon tilausosioon kanssa niin loppu oli sieltäkin nuo mukit! Huomenna kyllä käännän tuon lähikaupingin kaikki kivet (=kaupat) ja toivon hartaasti että löytyy...

...laitanpa viestiä miten käy!!!

Ehkä nuo Stokkat ja muut isot tavaratalot ovat ottaneet isot erät varastoihinsa...joten siis Stockkaa yritän seuraavaksi... ja Sokosta myös...

ja ko. muki olisi kiva saada. Huutonetissä hinnat olivat kyllä tosi korkeita. Taitavat myyjät tietää, että mukit ovat monesta paikasta loppu! =(

Itsekkin menin paniikkiin ja kävin tänään kaupungissani 4 eri liikkeessä ja ei oota myytiin, kiukuttelin tuolle miehellekkin (vedotaan raskaushormooneihin!) etten tajunnut aiemmin ostaa.No sain kuitenkin omani ja lähikauppaan jäi vielä varmaan 10-15 mukia, maksavat 12,90¿ (kuitista voin ottaa digikuvan) eli jos joku tällä hinnalla haluaa vielä niin voin ostaa ja postittaa, mutta postitan mielellään kerralla kaikille koska postiin on matkaa.yhdestä mukista kulut jotain ? maksikirje tai paketti ? en tiedä... eli jos samalta paikkakunnalta puuttuu niin samalla postimaksulla selviätte.Mä pelkäsin että jään itse ilman mukia ja jos näin olisi käynyt olisin ollut innoissani jos joku minulle mukin hakisi, joten siksi voin tehdä saman toisille, jos tosiaan selviän yhdellä kauppakäynnillä ostamassa mukit ja yhdellä postikäynnillä... pakkaa yritän mahdollisimman hyvin, esim. pahviin =)tuusis (tuusannuuska82@netti.fi)

Siis käsittämätöntä. Olen käynyt Vapaa Valinnat 5 kpl, Sokoksen, Anttilan, Citymarketin, Euromarketin, Prisman, paikallisen astialiikkeen, Halpa-Hallin, Talousmarkan ... ja olen edelleen ilman mukia. Siis tämä kaupunki on ilman muumi-mukeja... käsittämätöntä kyllä!

Itse olen kova muumimukifani ja minua kauhistuttaisi jos olisin jäänyt vaille tuota mukia. Jos haluat että käyn paikkakuntamme liikkeessä sitä katsomassa( josta olen itse ostanut mukin, maks. 11,90¿) niin laitappa s-postia osoitteeseen noorava1@suomi24.fi. Jos mukia löytyy voin lähettää sen sinulle. Tietty joudut itse maksamaan pk;t 7,10¿. Olemme myös länsi-Suomesta, mutta vähän korkeammalta.Olen tosiaan saanut talviyö-muumimukini sekä omiksi tarpeiksi että pukinkonttiin! - Siitä kaunis kiitos asianosaisille!Pieni yhteenveto koko hommasta: omaa selvitystyötäni. Voin olla väärässä mutta tällaista tietoa olen saanut teiltä ja muilta:- Porista ja sen ympäristökunnista loppu.

- Turusta myös marketeista ainakin pääosin loppu.

- Tampereen seudulla aika lailla kaikki loppu. (Kuulemma 2-laatua vielä löytyy...)

- pääkaupunkiseudulla näitä vielä on, mutta ei joka kaupassa tai marketissa.

- Lahdessa myös aika lailla haeskella saa jos mielii löytää...

- myös monesta Suomen isoista marketeista: prismat ja cittarit loppu.

- Arabia - Iittala tehtaan myymälöistä vielä löytyy paremmin, mutta ei loputtomiin ja hinta näissä 14,90 e muistaakseni eli hieman korkeampi kuin marketeissa...Ja siis tätä ei enää valmisteta Arabialla - eli lisäeriä ei ole luvassa. Tämä muumimuki-hysteria " löi ällikällä" koko tehtaan eikä siellä ole osattu varautua näin valtaisaan kiinnostukseen.Joten varmasti olisi ihan mukavaa jos joku vielä tietää mistä löytää niin voisi halukkaille vinkata tai jopa hommata. Omani sain juuri näin!Mukavaa joulunodotusta kaikille muumimukien äärellä olipa mukissa sitten glögiä, kahvia, teetä, kaakaota tai jotain muuta... ;D

Sokoksella kävin myös ja kyselin EI OO JA EI TUU oli kyllästyneen kuuloinen vastaus. Olivat laittaneet jouluisten muumilusikoiden kaveriksi esille TUUTIKKI- mukeja...miä ei kyllä mitenkään korvaa tuota NIIN IHANAA ja tunnelmallista joulumukia!Vissiin kyselijöitä on ollut paljon, sillä niin kyllästyneen kuuloisia ovat vastaukset myyjiltä olleet... :C.

Täällä Tampereen seudulla niitä ainakin on vielä lähes kaikissa kaupoissa myynnissä. Noita mukejahan myydään lähes kaikissa kaupoissa. Oletko käynyt kaikki VapaaValinnat, Prismat, Citymarketit, Euromarketit jne jne??

Kodin Ykköseen, Kaisaniemeen, niitä tuli vain 100kpl. Sain onnekseni myyjältä tarkan päivän koska purkavat ja kävin 2 hakemassa heti samana aamuna. Nyt jos menisin kysymään, tuskin niitä enää olisi.

Meinasi itseltäkin ensin itku päästä kun en ensin ostanut kun ajattelin että ehdin ja sitten niitä ei enää ollutkaan. Mutta onneksi tuli lisää. Nummelan Prismasta ja Cittarista löytyy.

Halpa-Halli ketjun mainoksen etusivulla (oli täs viikolla jaetuissa mainoksissa) oli iso mainos juuri tuosta muumimukista ja tietty muistakin muumimukeista.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat