Vierailija

Torpparinmäki? Onko Tuusulanväylän melu häirinnyt, onko lentomelua? Millaisia ovat esim. koulut ja päiväkodit(onko paikkoja)? Mitä harrastuksia lapsille on alueella? jne.

Kommentit (7)


Mahtavat ulkoilumaastot vieressä: Keskuspuisto polkuineen ja latuineen. Vieressä myös Haltiala (aarnimetsä, kotieläintila) ja Tuomarinkylän kartano, jossa voi esim. ratsastaa, muutenkin hieno mesta.

Koulu menestynyt tosi hyvin oppilaiden oppimisvertailussa, esim. matikassa huippu. Uusi koulu, rakennettu n. 7 v sitten, yhtenäiskoulu 1-9 v samassa. Ainut miikka vähän ankea piha: asfalttia ja vain parit lelut.Lisäksi on ala-asteen sivukoulu, jossa rinnakkaisluokat 1-2 (tänä vuonna poikkeuksellisesti myös 3. luokka). Tämä järjestely siksi, etteivät kaikki lapset mahdu varsinaiseen peruskouluun. Sivukoulu on tosi kiva, pieni ja metsää välituntiulkoiluun, kuin kyläkoulu.Päiväkodissa vähän on jonotusta, varsinkin jos kesken vuotta hakee.Leikkipuisto juuri rempattu ja hieno. Toiminta vähän passiivista tosin, mutta ehkä se siitä piristyy.Perhekeskus myös toimii alueella.Mitä muuta haluat tietää? Lentomelua ei ole. Tuusulantie kuuluu enemmän tai vähemmän, ei sisälle asti - paikasta riippuu.Liikenneyhteydet erilaiset eri puolella Torpparinmäkeä. Jos pystyy käyttämään nopeita busseja, jotka kulkevat suoraan Tuusulantietä, niin keskustaan kestää 20-30 min.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ratsastustalli, Pohjois-Pakilan musiikkiopisto, kirjasto ja hyvät ulkoilumaastot ovat ihan lähellä esim. hiihtolatuja ja golfkenttä. Sinne uudistettiin syksyllä leikkipuistoa isolla rahalla. En ole käynyt katsomassa, millainen siitä tuli. Täytyneepä ajella joku päivä katsomaan. Itsekin olen saanut kuvan oikein rauhallisesta, lähes uinuvasta asuinalueesta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat