Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

epäilyillemme siitä että kylpyhuoneessa hometta. Jo kesällä aloimme epäillä asiaa ja pyysimme isännöitsijän käymään, joka sitten mittarinsa kanssa tovin pyöri ja silmiään pyöritellen mumisi ettei mitään hometta ole. reilu kuukausi sitten mies kuitenkin soitti kunnan terveystarkastajalle, joka sitten tänään kävi ja totesi että kylpyhuone kauttaaltaan homeessa. Isännöitsijä sanoi että tekevät kylpyhuoneremontin alkaen vuoden alusta ja oli sitä mieltä että asuisimme tässä asunnossa remontin ajan, Ollaan asuttu nyt vuoden tässä asunnossa vuokralla ja tänään saatiin sitten virallisesti varmuus mutta kävisimme toisessa rapussa sijaitsevassa asunnossa (joka vapautuu vuoden alussa ) vessassa ja suihkussa, niin kauan kunnes remontti valmis. Emme voi kokonaan tuohon asuntoon muuttaa koska se on paljon pienempi kuin nykyinen asuntomme.

Soitin vielä tänään isännöitsijälle ja kysyin ystävällisesti voisivatko samalla vaihtaa myös muiden huoneiden lattiamatot, jotka nekin jo huonossa kunnossa koska ovat alkuperäiset (talo valmistunut 1970) . Isännöitsijä karjaisi puhelimeen: ¿ JA MITÄÄN MATTOJA EI TODELLAKAAN VAIHDETA!!! OLKAA TYYTYVÄISIÄ ETTÄ KYLPPÄRI REMONTOIDAAN¿ Olin niin herkässä tilassa että pillahdin itkuun ja sopersin jotain että miten voi olla totta ettei asunnoiden kunnosta huolehdita mutta vuokria kyllä nostetaan (juuri edellisenä päivänä tuli ilmoitus että vuokra nousee vuoden alussa). Isännöitsijä sanoi vielä: NE LATTIAT ON IHAN HYVÄT JA NIITÄ EI UUSITA, SILLÄ SELVÄ!

Oon koko illan surrut tätä asiaa, enkä tiedä mitä tässä tilanteessa tehdä!? Meillä kaksi pientä lasta, enkä haluaisi täällä asua enää päivääkään. Onko kellään tietoa kuinka tulisi toimia?

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä vähä sama tilanne plus kaikki sairastelee koko ajan. Lääkäriltä todistus tulossa ja siitä kun kerroin isännöitsijälle, niin johan alkoi asuntoja löytymään... siis hometalon asukkaat ainakin täällä menee jonojen ohi...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat