Vierailija

Huusin kolme viikkoa sitten yhden kohteen ja ostaja meni sulkemaan kohteen viikkoa liian aikaisin. Laittoi kohteeseen iltapäivällä viestin, että sulkee sen samana iltana. En ollut varautunut tuohon ollenkaan, joten en käynyt netissä pariin päivään. Myyjä oli laittanut kohteen sulkeutumisen jälkeen yhteensä SEITSEMÄN viestiä, siis kolmen päivän aikana! Ja uhkasi antaa negan hupihuudosta.

Vastasin hänelle ja sanoin, etten odottanut hänen sulkevan kohdetta ennen aikojaan, koska tuossa oli niin paljon huutajia (muistaakseni 12) ja kova kilpahuuto meneillään. Ja kysyin, että sopiiko, että maksan viikon päästä (myyjä olisi joutunut odottamaan siis viikon rahojaan). Se passasi hyvin.

Kävi sitten niin, että meidän molemmat lapset joutuivat sairalaan tiputukseen (vatsataudin takia) ja mies oli viikon työmatkalla. Joten en päässyt nettiin maksamaan. Ehdin vasta nyt nettiin ja kuinkas ollakkaan, myyjä on laittanut negan ja neljä solvaus viestiä, jossa haukkuu kusipääksi ym. kivoilla nimillä. Yritin selittää, että olin yksin lasten kanssa ja tuossa tilanteessa ei tullut mieleenkään katsoa maileja. Ja myyjä vastasi, että painu hevon v...n kusipää huijari.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat