Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kävin tänään kukkakaupassa suunnittelemassa kimppua tuleviin häihin. Taustatietoa ensin sen verran, puku on semmoinen sanoisinko tumman lilan värinen ja minulla on tummat hiukset.Kimpppu vaihtoehtoja:1. Vaaleanpunaiset ruusut, valkoiset liljat ja violetit freesiat.2. Valkoiset ruusut, vaaleanpunaset liljat ja valkoiset freesiat.3. Vaaleanpunaiset ruusut, valkoiset liljat ja valkoiset freesiat.Eli kukat on jo valittuna, mutta niiden värit ei.Mielipiteitä ja perustelujakin.Kiitos avusta!Kommentit (7)

- vaaleanpunaisia, kirkkaanpunaisia ja /tai valkoisia tulppaaneja ja harsokukkia

- joulukieloja ja saniaisia ympärillä

- jasmiineja ja harsokukkia

- ruusut ovat aina ok

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

- valitse omista vaihtoehdoistasi nro 2-

lumenvalkoisuus tulee mieleen ja morsiamen puhtaus...

(jos minulta kysytään- 20v sitten oli häämme...)PS. ONNEA!!!!

nro 1. saattaa olla liian värikäs, kun en kuitenkaan tykkää semmoisesta " sillisalaatista" . Mutta olin aina haaveillut violeteistas freesioista hääkimpussani, siitä tämä ajatus, jota kukkakaupassa jo suunniteltiin.

Mutta sitten rupesin noita muita vaihtoehtoja miettimään.

Tällä hetkellä kallistun nro2 vaihtoehdon suuntaan.

Täysin valkoista kimppua en halua, koska se on niin suosittu nykyään ja jotain väriä haluan mikä sointuu puvun väriin.Lisää mielipiteitä saa laittaa!ap

katsottiin kyllä ihan kukkakauppiaan kans, että vaaleanpunainen sopisi pukuni väriin. En ole vielä täti-iässä vaikka 4 lapsen täti ja yhden isotäti olenkin ;o)

ehdotuksia otan mielelläni edelleenkin vastaan, koska kimppu vielä ihan suunnitteluasteella ja aikaa onneksi on vielä ihan riittävästi vaikka miten mieli muuttuis kukkien suhteen matkan varrella.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat