Vierailija

Kommentit (11)

Lapset on muuten yllättävän kivoja tuon suhteen. Mun lapsen luokalla pari uskoo vielä pukkiin (4. lk) ja samoin serkkutyttö kohta 9v. ja ketään ei ole kiusattu! Ei lapset ole niin ilkeitä kuin me aikuiset!

Sen työkaveri oli viime jouluna ollut töissä ja filippiiniläisellä laivalla käydessään oli eräs merimies alkanut hehkuttaa että kyllä teillä täällä Suomessa on siistiä kun on joulu ja lunta nyt ja joulupukkikin asuu täällä. Miehen työkaveri oli ollut ensin että häh? ja toinen uudelleen innoissaan että niin kun joulupukkikin asuu täällä ja kaikkea. Ja mitäs sitten, työkaveri oli palauttanut merimiesraukan maan pinnalle ja aloittanut esitelmän joka tiivistettynä meni niin että joulupukki on tyystin fiktiivinen henkilö jne jne. Oli alkanut filpparin alahuuli väpättää ja joulu takuuvarmasti piloilla. Ei riittänyt että joutuu joulun olemaan perheestään erossa niin sitten vielä typerä suomalainen kertoo ettei joulupukkia olekaan.Joten, miksi siis lapsille kertoa juuri joulun alla ettei joulupukkia ole olemassakaan...kun kerta isommatkin ovat pettyneitä kuullessaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Omassa lapsuudessa vielä 12 vuotiaana odottelin pukkia pienempien sukulaislapsien kanssa ja muistan kuinka ihanan jännittävää se oli. Älä vie ainakaan joulun alla pohjaa lapsen uskolta! Kerro joulun jälkeen, että jokainen voi uskoa mihin haluaa ja että ne jotka eivät pukkiin usko, niin heidän luonaan pukki ei käy.

Lisäksi voi vielä halutessaan kertoa, että joulupukki ei oikeasti ehdi millään kaikkiin taloihin, joten jotkut ihmiset toimivat pukin apulaisina ja käyvät taloissa esiintymässä pukkina.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat