Vierailija

Kaksi ongelmaa:1. Edessä ruukun vaihto (nykyinen liian pieni), viihtyykö kasvi paremmin tavallisessa vai altakasteluruukussa?2. Palmun kaksi pienempää vartta ovat kuolleet (tai siis niissä ei ole ollut yhtään lehteä/mitään vihreää pariin vuoteen) mutta se suurin siis kukoistaa. Voiko nuo kaksi " pölkkyä" ottaa pois mullanvaihdon yhteydessä vai ovatko jotenkin liittyneet isompaan eli kuoleeko suurin varsi jos ne kaksi poistaa?Jos joku osaava viitsii vastat niin olen tosi kiitollinen!!!

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli siis yleensä vaihdetaan keväällä että saataisiin sitten kasvi mahdollisimmaan paljon kasvamaan ja kukoistamaan. Mutta siis että jos vaihdan nyt niin ei se siitä vahingoitu/kuole?Sitten toinen juttu: Jos juuret ovat toisissaan kiinni niin voinko ne kuolleiden ranoojen juuret repiä irti? Tuntuu, että ei ole viisasta että se iso vahingoittuu, mutta tarkistan nyt kun kakkoselta sain vinkin että ne kaksi kuollutta voisi nakata pois.

Olisi pakko kun ruukku kaatuu ihan kohta kun on tosiaan liian pieni (joo, ollut jo kauan).Mitä tapahtuu jos vaihdan mullat nyt (ilmeisesti väärään vuodenaikaan)?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat