Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (21)

jos joku kysyy asiallisesti jotain,niin miksi siihen ei voi vastatakki asiallisesti? Ehkä av-mammoilla on pelko,että muksut valtaa koneen ja eivät itse pääse tänne meuhkaamaan. Kysehän oli kuitenkin ihan lelusta. Voi varmaan jättää kommentoimatta,jos ei ole kokemusta ko. tavarasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Syyt: on monipuolisin ja värikkäin. Pienelle lapselle kaikkein mieluisin.

Nämä lasten tietokoneet ovat LELUJA ja eivät korvaa oikeaa tietokonetta.

Meillä kaksi lasten tietokonetta ja rölliä olen katsonut kaupassa. Muut on niin pelkistetyn näköisiä, paitsi muumi.

Meillä myös naapureitten lapset haluavat mieluiten käyttää muumi tietokonetta.

Meillä kummatkin lapset käyttävät oikeaa tietokonetta ja on todellakin aivan eri asia, kuin noi lasten lelutietokoneet.

Se on lelu samalla tavoin kuin joku Fisher Pricen puhelin tai leikkikeittiö. Jätättekö te nekin ostamatta lapsillenne? Mihin 3-vuotias omaa keittiötä tarttee, häh?!?!?!? Tai omaa puhelinta?!?!?! Oon kuullut, että joillakin lapsilla on leikkikännykät, kamalaa!!!!

lapset ja nuoret pelaavat nykyään muutenkin niin paljon, että älkää nyt hyvät ihmiset tuputtako niitä heti kun "suositusrajat" sallivat.. kyllä ne oppii niitä koneita myöhemminkin käyttämään!Antakaa lasten leikkiä ja ulkoilla..

ja mihin???eihän teilläkään lapsena ollut tietokoneita. olkaa lapsillenne vanhempia ja opettakaa te lapsillenne. ei siihen konetta tarvita!ei ihme, että nykynuorisokin alkaa pimahtamaan, kun eivät osaa sosiaalisia taitoja ja pysty käsittelemään pettymyksiä, kun ei heidän ole pienenäkään tarvinnut kommunikoida kenenkään kanssa. herätkää te, jotka istutatte lapsenne koneen ääreen.

Lainaus:

Ehkä av-mammoilla on pelko,että muksut valtaa koneen ja eivät itse pääse tänne meuhkaamaan
Kenellä muka on nykyään perheessä vain yksi tietokone?Mä en ole oikein ymmärtänyt noiden lelutietokoneiden ideaa, just ihmettelin kotiin tulleessa mainoksessa sellaista. Saahan tavalliseen tietokoneeseen muksuille vaikka mitä pelejä ja ohjelmia, jos haluaa niiden konetta käyttävän. Mä kallistuisin siis ap:n listassa tuon vaihtoehdon "joku muu" -puoleen.

ja hän on leikkinyt sillä ajoittain, eikä ole vielä kyllästynyt. Ja on oppinutkin paljon. Hellyttävästi sanoo aina että "minä menen nyt muumi-tietokoneelle" kun on kuullut siskonsa sanovan, että menee tietokoneelle.

Lainaus:

Muista sitten että alle 2 tuntia päivässä tietokonetta ja televisiota yhteensä. Pystytkö rajoittamaan?
Minä sanoisin alle 2 tuntia tietokonetta / kk 3-vuotiaalle. Meidän 8-vuotiaskaan ei vielä perusta tietokoneesta, kun ei ole sen ääreen taaperosta lähtien istutettu.Serkkupoika istutettiin pelailemaan jo 2-vuotiaasta (olihan se niin herttaista kun niin pieni pelaa, kun tuskin näppäimistölle ulottuu =) )ja nyt murkkuikäisenä ei muuta teekään kuin pelailee tietokoneella. Enää ei vanhemmat olekaan niin ihastuneita asiasta.

Tarvitseeko lapsi paljon muitakaan leluja mitä hänellä on. Oliko sinulla 10 piippaavaa, surisevaa tai liikkuvaa lelua kun olit pieni??? Jos olet 30v ja yli niin tuskin.

Nyt on kysymys lasten tietokoneesta, joka on muuten ihan kökkö aikuisittain katsottuna, mutta sen avulla voi esim. juurikin oppia ihan sivumennen kirjaimet. Lasten tietokoneet ovat tosi kökköjä tavallisiin verrattuna, joten en usko että ne jaksaa edes kiinnostaa kovin kauan. Varmaan sama kuin leikkikännyköissä: Tää on mun oma ja iskällä ja äiskälläkin on.

Lasten tietsikka on siis mielestäni LELU, siinä missä ne muutkin miljoona piippaavaa ja surisevaa nykylapsien vekotinta.

Meillä on pari 3+ peliä ihka oikeassa tietokoneessa ja niitä en kyllä voi suositella. Grafiikka upea ja hahmot tuttuja joten helposti jää kiinni. Opetuksellinen sisältö sisältää n. 4-5 "paina nappia niin hahmo tekee näin" juttua. Ainoa minkä voin keksiä on kahden käden yhteiskäyttö, mutta ennenmmin näkisin lapseni pianotunnilla niinkuin äiskä aikoinaan :DDD

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat