Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hei! Voisiko joku auttaa, miten lasken saatavat tuet Kelalta ja Espoon kaupungilta?2 lasta, nuorempi alle 3-vuotias. Bruttotulot 2800 euroa kuukaudessa. Onko seuraava laskelma tuista oikein?alle 3-vuotias:

Kotihoidontuki 294,28€

Kotihoidon tulosidonnainen hoitolisä 81,29€

Espoo-lisä 554€yli 3-vuotias:

Yksityisen tuen hoitoraha 137,33€

Yksityisen tuen hoitolisä 47,29€

Espoo-lisä 128€Yhteensä tuet 1242,19€Maksettavaksi tulisi tietenkin myös työnantajan sivukulut, eli TYEL ja tapaturmavakuutusmaksu.

Kommentit (7)

eli yli 5h päivässä. Jos on vähemmän, saa vain sen kelaosuuden, siis 137e / lapsi. Kodinhoidontukea ja yksityisenkodinhoidontukea, mikä tämä hoitomuoto siis on, ei voi nostaa samaan aikaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

yhteensä ton ikäisistä lapsista noin 1000 euroa, vähän vaille. Eli kumpikin lapsi saa 137 euroa kelalta, alle 3v n550 Espoolta ja yli 3v sitten vähemmän, niin että yhteensä noin 1000. En tiedä sitten, jos jotain hoitolisiä saa lisäksi tulosidonnaisesti. Tosta summasta tulee noin reilu 200e työnantajamaksuja (n.22-23%). Että silleen..Meillä nimittäin tuon ikäiset lapset ja hoitaja kotona.

Mitä vaditaan, että noita tukia saa? Lasten hoitaja kotona?

Pitääkö olla jokin tietty tunti määrä viikossa/kk.

Voinko palkata hoitajan vain 2päivänä viikossa ja saada täyden tuen?

Kiitos jos jaksat vastata tai toki mutkin jotka asiasta tietää.

Kaupungin sivujen mukaan, kun palkataan yksityinen hoitaja.En vaan noista muista ymmärrä, kotihoidontukea ja yksityisenhoidon tukea kun voi saada samaan aikaan.Pitänee soittaa kelaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat