Vierailija

Mua ei ole kiinnostanut edellisellä kaudella eikä kiinnosta vieläkään! En koe olevani vanha (30v) mutta sellainen sähellys ei vaan jaksa innostaa...Musta tuntuu että ne tyypit menee sinne julkisuuden takia..Ja nyt kaikilta tulee sanomista etten ole seurannut ohjelmaa, olette oikeassa,, en olekaan, mutta haluan vaan tiettää onko muita joita ei yksinkertaisesti kiinnosta moinen sähellys...

Kommentit (16)

itse asiassa ei kiinnosta edes jutut, ajattelin vaan että onko samanmielisiä paikalla...en katso edes kuka voittaa, sen kyllä näkee jo varmaan huomisen lööpeistä.... vaikka ei haluaisikaan. Ja voittajasta sen enempää tietämättä. Onnea hänelle kuukausien kärsimyksestä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täysin kamala ohjelma, missä laitetaan ihmiset tekemaan rahasta kamalia asioita. Kaikista pahin, että niitä juotetaan koko ajan känniin. Kamalaa eläintarha meininkiä joka on vastaan ihmisoikeuksia. Jos eläimille tehtäisiin noin, niin johan olisi aktivistit osoituksissaan, missä ihmisten oikeudet??!!!

Ei näy subi, eikä ole digiä. En ole nähnyt kummastakaan bb:stä minuuttiakaan. En tiedä siitä ideasta mitään muuta kuin että ihmisiä on eristetty asumaan yhdessä. Siitä kohusta luin, kun joltain sammuneelta kiskottiin alushousuja jalasta. Toivottavasti tekijä on jo tuomittu. Ihan tautista touhua. Bb:n kaltaiset ilmiöt ovat mielestäni merkki siitä, että yhteiskunnassa menee liian hyvin. Silloin huomio kiinnittyy epäolennaisuuksiin. Kriisin aikana (lama, sota tms) puhalletaan yhteen hiileen ja arvot ovat ihmisillä kirkkaina mielessä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat