Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

sinä joka tuohon uskis keskusteluun kiroitit näin:Siinä evoluutioteoriassa on pahoja aukkoja, selittämättömiä, mutta parempaakaan ei ole keksitty.

Tiede on sitä, että kun tulee uusi löytö, vanha kumoutuu. ja tulee uusi teoria.

Aikoinaan meidän lukion bilsan maikka opetti evoluutiosta näin:

jotta kala olisi selvinnyt kuivalla maalla, sille kasvoi jalat. ja jotta eläimet olisivat saaneet puusta ruokaa, niille kasvoi pitkä kaula.

Eli siis jos minä haluaisin nähdä taaksepäin myös, voisin tämän teorian mukaan kasvattaa itselleni takaraivoon silmät. Sorry, en onnistu. sitten pitäisi myös löytyä toinen urospuolinen, jolla olisi silmät takaraivossa ja lisääntyä. ja näin olisi uusi laji olemassa. Todella helppoa sanon ma.Et tainnut ihan ymmärtää sitä sun bilan opettajaa, tai sitten se opettaja ei vain ollut ymmärtänyt evoluutioteoriaa..

Eihän se yksi yksilö mihinkään muutu, vaan ne jotka selvityvät niin tekevät jälkeläisiä ja siksi esim. kirahveilla on pitkät kaula saivat ruokaa korkeammalta, koska alemmat lehdet jo syötä. Siis ne joilla lyhyemmät kaulat kuolivat pidempi kaulauset tekivät jälkeläisiä, joilla oli myös pitkät kaulat, evoluutio on pitkän ajan kehitys, ei eilisen ja huomisen.. Joten näin aina lajinsa parhaimmat selvisivät ja siirsivät näin hyvät geeninsä eteenpäin jälkeläisilleen. joko edes hieman ymmärrät evoluutioteoriaa??

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat