Vierailija

ja näillä vanhemmilla molemmilla keltaiset huomioliivit takin päällä! Siis keskellä päivää, keskellä kaupunkia... Oli ne kyllä muutenkin ehkä vähän " vaatimattoman" näköisiä. Säälitti ja nauratti yhtäaikaa.

Sivut

Kommentit (67)

minulla ainakin on itsetunto niin kohdallaan, että voin kulkea vaikka huomioliivi päällä klo 12. Voihan olla, että reissu kestää niin kauan, että hämärtää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta keskellä päivää, kaupungin keskustassa, ne on NIIIIIIIIN junttimaiset kuin olla voi...

Et kai ole niitä ihmisiä, joiden kouluikäiset lapsetkin kulkee aina keskustassa kammottavissa toppahaalareissa, kypärämyssy päässä silleen että se roikkuu haalarin kauluksen päällä, jalassa Kuomat tms niin että haalarin lahkeet jää ruttuun saappaiden varren yläpuolelle?

Toteamme aina kavereiden kanssa nähdessämme vastaavanlaisen perheen ostoksilla että nuo on takuulla maalta, ja kaukaa.....

Huomioliivejä päivänpaisteella, lapsilla kurahousut ostoskeskuksessa jonne on tultu suoraan kotoa autolla, leikkipuistossa märällä kelillä farkut ja takki....Lapsella päiväkodin itsenäisyysjuhlassa kammottava collegeasu vaikka on toivottu juhlavaa pukeutumista...Avokkaat vesisateella, kumisaappaat paukkupakkasella...Lapsella rikkinäinen ja likainen paita tarhakuvassa...Vauvalla äitiyspakkauksen toppapuku kun lämpöasteita on 16...taapero ilman hanskaita ja pipoa kun pakkasta on -5c...Jne. Kaikki oikeita esimerkkejä elävästä elämästä. Hieman harkintakykyä peräänkuuluttaisin!

Ne maalaiset jotka tähän ap:n viestiin älähtivät eivät ilmeisesti koskaan ole käyneet kaupungissa, jossa liikennevalot hoitavat turvalliset kadun ylitykset ja katukäytävät turvallisen liikkumisen.

Työajat ovat epäsäännöllisä, pääasiassa yötä, mutta joskus aloittaa vuoron jo päivällä tai iltapäivästä.Näin syksystä hän käyttää tuota liiviä juostessaan ja laittaa sen valmiiksi päälleen jo lähtiessään kotoa päivällä. Ei viitsi tunkea sitä pieneen ahtaaseen taskuun lompakon ja avainten joukkoon, kantaa kädessään tai saati sitten ottaa sen takia reppua mukaan.Eli hän kuuluu noihin idooteilta näyttäviin tapauksiin jotka kulkevat päiväsaikaan kaupungilla (työmatka kulkee kaupungin keskustan läpi) tuo liivi päällään. Ja minulle tuntuu pienemmältä pahalta pitää sitä turhaan päivällä kuin jättää se pois ja juosta sitten kotiin pimeässä ilman liiviä.

se, että nykyisin korostetaaan yksilöllisyyttä pukeutumisessa. Ja sitä, että jokainen saa olla mitä haluaa, kunhan ei vaan huku massaan. Ja sitten täällä haukutaan, jos joku todella pukeutuu huomiota herättävästi ja yksilöllisesti. Vähän ristiriitaista!

Miten ihmeessä olette selvinneet hengissä siihen asti, kunnes saitte ensimmäisen turvaliivinne? Oliko olo kovinkin turvaton, kun kävitte esimerkiksi lähikaupassa keskellä päivää ilman ah niin tarpeellista, suorastaan välttämätöntä TURVALIIVIÄNNE?!?

Vai luuleeko joku ihan oikeasti jäävänsä auton alle kauppakeskuksessa keskellä päivää, ja siksi käyttää siellä huomioliivejä JA/TAI pyöräilykypärää?

Mulla on huomioliivi, kun liikun koiran kanssa valaisemattomalla alueella hämärän tai pimeän aikaan. Muulloin riittää ihan pelkkä heijastin. Pyöräilykypärää pidän päässä kun pyöräilen, ja otan sen pois kun en enää pyöräile.

20: hyvä jos teillä muuten on heijastimet. Tässä viikolla oli taas monta läheltäpiti tilannetta autoillessa kun nenän eteen ilmestyi pimeitä ihmisiä ilman mitään näkyvyyttä...tummissa vaatteissa pimeällä liikkuvaa ei todellakaan näe. Suojelkaa edes lapsia jos ette itseänne, se pieni lapsi ei erotu yhtään paremmin ilman heijastinta. Onneksi teitäkin on jotka näytte, valitettavasti suuri osa ei. Se heijastin on pieni sijoitus kun vastapainona on jopa henki.

On autoilijoita jotka, vahingossa tai tahallaan, ajavat päin punaista! Kannattaa siis katsoa mihin kävelee, vaikka on liikennevalot.Vierailija:

Lainaus:


Ne maalaiset jotka tähän ap:n viestiin älähtivät eivät ilmeisesti koskaan ole käyneet kaupungissa, jossa liikennevalot hoitavat turvalliset kadun ylitykset ja katukäytävät turvallisen liikkumisen.


Aja paljon autolla, ja sumuisella ja pilvisellä säällä ei aina näe tiellä kulkijoita edes alkuiltapäivästä. Kaupungissa runsaan liikenteen seassa tilanteet sattuvat todella äkkiä. Mieluummin juntin näköistä porukkaa kuin huonosti erottuvaa mustaharmaisiin pukeutunutta, ihan paikasta riippumatta!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat