Seuraa 

Joko siellä ihmisten ilmoilla on näkynyt Lennen talvimallistoa? Tänne pikkukaupunkiin on rantautunut vain muutama Remu ja Reimatec (yksi väri kutakin!) ja niistäkin koot viedään pian käsistä, jos ei ole asialla. Odottelen vielä Lenneä, kun haluaisin vuoden vanhalle pojalle jotain suloisempaa kuin mustaa, harmaata ja myrkynvihreää haalaria. Lennellä on usien ollut hieman herttaisempia asuja. Onko kukaan nähnyt? Haussa siin haalari pojalle koossa 80/86. Oranssia kuulemma on, mutta se ei oikein iske vanhanaikaiseen mammaan. Muutkin merkit kelpaa, mutta asusteet tahtoisin samaa sarjaa.

Kommentit (13)

elikkäs ainaskin nämä värit tytöille. Pojille oli vahvaa oranssia yhdistettynä ruskeaan, muita poikien värejä en tarkemmin katsonut, ettei olisi vain ollut ruskea/ruskeaakin...ja ehkä vihreä/ruskeaa... mutta en menepoikein värejä vannomaan.:) Näin ainaskin täällä meilläpäin! Kait värit voivat vaihdella liikkeittäin, mitä minnekkin on tilattu.

mutta Remun haalareita näin Prismassa ja siellä oli sellainen kirkkaan(vaaleahko)sininen/tummansininen poikien haalari. Eli Remulta on ainakin kirkkaampaa väriä tulossa ja toivottavasti lenneltäkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko Jumbon bobo todella lopettanut? Muistaakseni kävin heinäkuun loppupuolella ja en mitään huomannut...

Mikähän siinä on, että ensin lopetti itäkeskuksesta ja nyt sitten jumbosta?

Lainaus:

Onko Jumbon bobo todella lopettanut? Muistaakseni kävin heinäkuun loppupuolella ja en mitään huomannut...

Mikähän siinä on, että ensin lopetti itäkeskuksesta ja nyt sitten jumbosta?

Täällä pikkukaupungissakin on nyt Lenne myynnissä Bobossa. Sain pikkuiselle pojalleni mielestäni tosi kivan setin. Olen hakenut sellaista lapsellista ja suloista pukua noiden harmaiden ja kovien "isojen poikien" pukujen tilalle. Nyt löytyi suloinen babymallin talvihaalari, jossa on sisällä teddykarvaa. Karvaa on myös hupussa ja lahkeen ja hihan suissa. Ne saa tarvittaessa käännettyä "pussiksi". Puku oli suklaanruskea ja siihen oli samaa sarjaa hattu ja kintaat. Ihanaa! Mä olen niin pikkumainen noiden asusteiden kanssa.Myyjä oli asiantunteva ja ystävällinen. Harmittaa vain se, ettei tänne maalle oltu tilattu kuin yhtä mallia haalareita. Siis vauvamalli ja isojen poikien malli. Sama malli oli kyllä kahdessa eri värissä.Jokaista asua oli vain yksi koko kutakin!!! Täällä maalla ei siis todellakaan voi jäädä vertailemaan tuotteita tai odottamaan muiden tuotteiden tuloa, jos vähänkin sopiva asu on näköpiirissä. Jos odotat huomiseen, joku on ehkä juuri ostanut sen ainoan haalarin koossa 80 ja toista ei koko kaupungissa ole. :-( Ymmärrän tietysti, että yrittäjällä on rahat kiinni vaatteissa, mutta toisaalta asikkaan kannalta on hankalaa, kun joutuu haukan lailla päivystämään, koska vaikka toppavaatteet saapuvat, että saa varmastii sen yhden ja ainoan, omalle lapselle sopivan koon.Millaiset valikoimat muissa Boboissa ja liikkeissä on? Onko niissä esim. koko Lennen sivuilla esitety mallisto myynnissä vai vain pari mallia? Entäs koot? Pitääkö muuallakin siepata se ainoa oikeankokoinen haalari hyllystä heti kun se on sinne nostettu?

Nyt teit pahan kysymyksen. Pyörähdin hakemassa sukkia Bobossa, ja vilkaisin vain seinälle ja totesin että Lennet ovat saapuneet. Mielestäni oli aika tummaa;ruskeaa ja jopa mustaa. Vauvoille oli vissiin hyvin vaaleaa. Mutta nyt en mene vannomaan...en tosiaankaan väreihin siinä perehtynyt. Sorry kun en voi auttaa enempää. Mutta soita lähimpään Boboon ja kysy niiden myynnissä olevista väreistä. En tiedä vaihteleeko myymälöittään. :p

Mutta mielestäni vaatteita oli yksi per koko, tai ei kyllä kovin montaa ainakaan.Itse ostin oranssin lennen hatun ja rukkaset minymon ruskean haalarin kavereiksi.Asiasta kukkaruukkuun, ihana oranssi timberlandin toppis oli Järvenpäässä myynnissä vauvalle!

Väreinä vaaleanpunainen-ruskea, vaal.sininen-ruskea ja oranssi-ruskea. Nämä isompien (ei vauva-) mallia, vauvahaalareita en katsonut.Itse kyllä tykkään oranssista, mutta noissa ei ollut oikein onnistunut, mielestäni tuo vaal.sin.-ruskea noista kyllä parempi, vaikka ihan eniten tykkäisin yksivärisestä...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat